ΕΛΛΑΔΑ

Πατήσια: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία ηλικιωμένης – Δύο συλλήψεις αλλοδαπών και πέντε εμπλεκόμενοι

Πατήσια: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία ηλικιωμένης – Δύο συλλήψεις αλλοδαπών και πέντε εμπλεκόμενοι
Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 84χρονης στα Πατήσια τον Μάρτιο του 2021
Φωτογραφία Newsbomb.gr

Εξιχνιάστηκε το έγκλημα που είχε γίνει στα Πατήσια τον Μάρτιο του 2021 στα Πατήσια Αττικής, με θύμα μια 84χρονη ηλικιωμένη.

Εξιχνιάστηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 84χρονης που έγινε τον Μάρτιο του 2021, στα Πατήσια Αττικής.

Συνελήφθησαν ένας 20χρονος και μια 38χρονη από την Αλβανία, ενώ επιπλέον ταυτοποιήθηκαν δύο Έλληνες – ένας 23χρονος έγκλειστος σε φυλακές της Βρετανίας και ένας 24χρονος – και ένας 25χρονος κρατούμενος του Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία το πρωί της 8ης Μαρτίου 2021, οι κατηγορούμενοι επιτέθηκαν στην 84χρονη την ώρα που έμπαινε στο σπίτι της με σκοπό τη ληστεία Στη συνέχεια της προκάλεσαν ασφυκτικό θάνατο κλείνοντάς της τις αναπνευστικές οδούς.

Μετά από αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των δραστών και προέκυψε ο τρόπος δράσης τους, καθώς και ο ρόλος του καθενός στην ανθρωποκτονία της 84χρονης.

Οι συλληφθέντες έχουν οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Ο ασφυκτικός θάνατος της ηλικιωμένης

Νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της στα Πατήσια βρέθηκε ηλικιωμένη γυναίκα από το γιο της. Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή κοντά στην πόρτα του διαμερίσματος της οδού Μηλιαράκη. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από τον άνδρα, ο οποίος είναι άνεργος και χωρισμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες τον Μάρτιο του 2021, η σορός της άτυχης γυναίκας έφερε σημάδια στο λαιμό.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό διαπίστωσε ότι ο θάνατος της ήταν ασφυκτικός.