ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ στην Πάτρα: Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με τον άνδρα που απειλεί αστυνομικούς με όπλο

Θρίλερ στην Πάτρα: Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με τον άνδρα που απειλεί αστυνομικούς με όπλο
Συνεζίζεται το θρίλερ στην Πάτρα
tempo24.news

Πάτρα: Μεγάλη η κινητοποίηση της αστυνομίας - Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με τον άνδρας που προκάλεσε πανικό στην περιοχή του Νότιου Πάρκου και της Ακτής Δυμαίων

Συνεχίζονται αδιάκοπα οι διαπραγματεύσεις της Αστυνομίας με τον άνδρα που απειλεί αστυνομικούς, κρατώντας κυνηγετικό όπλο και έχοντας δίπλα του φιάλη υγραερίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, ειδική ομάδα της ΕΛ.ΑΣ έχει αναλάβει τις διαπραγματεύσεις μαζί του, με τον ίδιο μέχρι ώρας να είναι ανένδοτος.

Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και όσες προσπάθειες έκανε για να βρει γιατρό να τον βοηθήσει, απέβησαν άκαρπες.

Όλα ξεκίνησαν όταν, σε καθιερωμένη περιπολία δικυκλιστών της ΔΙ.ΑΣ στο σημείο, ο άνδρας άρχισε να τους φωνάζει και να τους απειλεί κρατώντας την καραμπίνα και στρέφοντάς την προς το μέρος τους.

Άμεσα σήμανε συναγερμός, με τους αστυνομικούς να ζητούν ενισχύσεις και την περιοχή να εκκενώνεται από ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας.

Ο 45χρονος άνδρας είναι Ρομά, ενώ στο σημείο βρίσκονται και άλλοι Ρομά, ζητώντας του να σταματήσει τις απειλές, ενώ δεν έχουν λείψει και οι μικροεντάσεις μεταξύ τους, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα.