ΕΛΛΑΔΑ

Νίκος Βέρτης: Έξαλλος με την αστυνομία που έκανε ελέγχους στο μαγαζί που τραγουδούσε - «Έλεος»

Νίκος Βέρτης: Έξαλλος με την αστυνομία που έκανε ελέγχους στο μαγαζί που τραγουδούσε - «Έλεος»
Αστυνομία εισέβαλε στο μαγαζί που τραγουδούσε ο Νίκος Βέρτης
instagram

Θεσσαλονίκη: Αστυνομία στο μαγαζί που τραγουδούσε ο Νίκος Βέρτης για να ελέγξει την ένταση του ήχου. 

Έλεγχο πραγματοποίησε η αστυνομία μαζί με μεικτό κλιμάκιο σε νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 5 Αυγούστου.

Ο αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής μετά από δύο χρόνια και μια δικαστική διαμάχη ξεκίνησε και πάλι τις εμφανίσεις σε νυχτερινά μαγαζιά. Ωστόσο η παρουσία αστυνομικών για να μετρήσουν τα ντεσιμπέλ του ήχου προκάλεσαν τον έντονο θυμό του.

Σε βίντεο που κάνει τον γύρω του Tik Tok και δημοσίευσε η ιστοσελίδα voria.gr φαίνεται ο Νίκος Βέρτης να ζητάει από το κοινό να φωνάξει και να χειροκροτήσει όσο πιο δυνατά γίνεται την ώρα που το κλιμάκιο ήλεγχε τον ήχο για να αποδείξει ότι το χειροκρότημα είναι πιο δυνατό από τα 100 ντεσιμπέλ των ηχείων.

Στο βίντεο ακούγεται ο τραγουδιστής να λέει: «Νομίζω πως είναι στιγμή η αστυνομία να πάει να ψάξει τις γειτονιές αν κλέβουν κανένα σπίτι και όχι να είναι εδώ μέσα. Για να μην πω.» και στη συνέχεια προσθέτει «Ας μας γράψουν».

Μάλιστα ο ίδιος φαίνεται να κλωτσάει τα πανέρια με τα λουλούδια και να φωνάζει «Έλεος».

Στη συνέχεια απευθύνθηκε για ακόμα μια φορά το κοινό και αναφέρθηκε στην απαγόρευση καπνίσματος στους κλειστούς χώρους. «Δεν μπορώ το άδικο, ξέρετε όλοι ότι απαγορεύεται εδώ μέσα να καπνίζουμε; Πάνω στο τραπέζι σας το γράφει; Τασάκι δεν έχει κανείς. Το ξέρεις ότι δεν πρέπει να καπνίζεις, είναι επιλογή σου; Γράφουν εμένα όμως που καπνίζεις», είπε χαρακτηριστικά.