ΕΛΛΑΔΑ

Πήλιο: Ψυχικά ασθενής με τρία όπλα έσπειρε τον πανικό

Πήλιο: Ψυχικά ασθενής με τρία όπλα έσπειρε τον πανικό
Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και κατάσχεσαν τα όπλα.
Intime News / Φωτογραφία αρχείου

Πήλιο: 64χρονος ψυχικά ασθενής κατείχε νόμιμα τρία όπλα - Ξεκίνησε να πυροβολεί στον αέρα  

Χειροπέδες φόρεσαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Βορείου Πηλίου, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Βόλου σε έναν 64χρονο άνδρα ο οποίος πυροβολούσε ανεξέλεγκτα.

Συγκεκριμένα ο 64χρονος που είχε νοσηλευτεί την δεκαετία του 1980 και κατείχε νομίμως όπλα στο σπίτι του άρχισε να πυροβολεί στον αέρα και να ενοχλεί τους γείτονες, τους οποίους καλούσε στο τηλέφωνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το gegonota.news όταν οι γείτονες κατάλαβαν πως τα πράγματα με την κατάσταση της υγείας του είχαν σοβαρέψει. Απευθύνθηκαν στις αδελφές του που ζουν στην Αθήνα, οι οποίες ζήτησαν την ακούσια νοσηλεία του από την εισαγγελία.

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και κατάσχεσαν συνολικά, τρία κυνηγετικά όπλα (καραμπίνες), μετά των σχετικών αδειών, δυο αεροβόλα πιστόλια κρότου λάμψης, 10 κάλυκες, 4 μαχαίρια, 3 στιλέτα, 48 φυσίγγια, 2 άδειους γεμιστήρες και 2 βοηθήματα ερυθράς κουκίδας, τοποθετημένα στα προαναφερόμενα κυνηγετικά όπλα. Ο 64χρονος νοσηλεύεται στην ψυχιατρική.