ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμος Γλυφάδας συγκεντρώνει σχολικά είδη ενόψει της νέας χρονιάς

Ο Δήμος Γλυφάδας συγκεντρώνει σχολικά είδη ενόψει της νέας χρονιάς
Pixabay

Γλυφάδα: Η συγκέντρωση γίνεται στο Παλαιό Δημαρχείο (Σάκη Καράγιωργα 1) από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ

Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς πλησιάζει και ο Δήμος Γλυφάδας θέλησε να βοηθήσει εκείνες τις οικογένειες της πόλης που αδυνατούν να ανταποκριθούν στις αυξημένες οικονομικές απαιτήσεις για την αγορά σχολικών ειδών. Έτσι, με πρωτοβουλία του δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου και σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης και την Ένωση Συλλόγων γονέων και κηδεμόνων, πραγματοποιεί δράση συγκέντρωσης σχολικών ειδών, με στόχο κανένας μαθητής της Γλυφάδας να μην πάει τη Δευτέρα στο σχολείο του με άδεια την τσάντα.

Από σήμερα έως και την Κυριακή (11/9), όποιος το επιθυμεί θα μπορεί να προσφέρει τσάντες, τετράδια, μολύβια, κασετίνες και όποιο άλλο σχολικό είδος είναι απαραίτητο για έναν μαθητή. Η συγκέντρωση γίνεται στο Παλαιό Δημαρχείο (Σάκη Καράγιωργα 1) από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ.

«Είμαστε όλοι εδώ, όπως κάθε χρόνο, για να στηρίξουμε τους μαθητές της πόλης μας και να δώσουμε μια ανάσα στις οικογένειές τους σε αυτή τη δύσκολη εποχή», ανέφερε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο κ. Παπανικολάου.