ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Θρίλερ στη δίκη των 100 μηνύσεων για ζευγάρι - Για ασέλγεια κατηγορείται ο πατέρας

Βόλος: Θρίλερ στη δίκη των 100 μηνύσεων για ζευγάρι - Για ασέλγεια κατηγορείται ο πατέρας
Θρίλερ στη δίκη των 100 μηνύσεων για ζευγάρι στο Βόλο
TheNewspaper.gr

Βόλος: Ο πατέρας έχει κάνει περίπου 100 μηνύσεις εναντίον της συζύγου του γιατί δεν τον αφήνει να βλέπει τα παιδιά τους.

Σε δικαστικό θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση χωρισμού ενός ζευγαριού στο Βόλο, αφού τώρα η γυναίκα κατηγορεί τον πρώην σύζυγο για ασέλγεια στη μεγάλη τους κόρη.

Όπως αναφέρει το Thenewspaper.gr, το ζευγάρι, το οποίο έχει δύο ανήλικα κορίτσια αποφάσισε να χωρίσει όσο διέμενε στην Κέρκυρα, διότι διαπίστωσε ότι δεν ταιριάζει. Μόλις ελήφθη αυτή η απόφαση, η μητέρα έφυγε απο το σπίτι, κατηγόρησε το σύζυγό της για ξυλοδαρμό και μεταφέρθηκε σε ξενώνα κακοποιημένων γυναικών στο νησί των Φαιάκων. Στη συνέχεια, κατηγόρησε τον άντρα της για ασέλγεια στη μεγάλη τους κόρη.

Χθες, στα δικαστήρια του Βόλου εκδικάστηκε μία από τις περίπου 100 μηνύσεις που έχει κάνει ο πατέρας εναντίον της μητέρας, καθώς η γυναίκα αρνείται να εφαρμόσει δικαστική απόφαση, ώστε να βλέπει ο σύζυγός της τα παιδιά κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο.

Η συνήγορος υπεράσπισης της καθηγήτριας μουσικής Ζωή Κωνσταντοπούλου, επιμένει ότι από τη στιγμή που εκκρεμεί κακουργηματική κατηγορία για ασέλγεια, δεν μπορεί να δικάζεται η μητέρα των παιδιών για παραβιάσεις δικαστικών αποφάσεων και ότι θα πρέπει να ολοκληρωθεί αρχικά η κύρια υπόθεση. Να σημειωθεί ότι ο εισαγγελέας Εφετών έχει ασκήσει έφεση επί του απαλλακτικού βουλεύματος για το θέμα αυτό.

Χθες στα δικαστήρια επικράτησε ένταση μεταξύ των δικηγόρων, της Ζωής Κωνσταντοπούλου και της Μαρίνας Χρυσοβελώνη, οι οποίες εκπροσωπούν τους δύο αντιδίκους.

Η μητέρα των παιδιών ισχυρίζεται ότι ο πρώην σύζυγός της, δεν δίνει χρήματα για διατροφή των παιδιών, ενώ εκείνος αντιτείνει ότι ξοδεύει πολλά χρήματα για να έρχεται κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο από την Κέρκυρα στον Βόλο για να δει τα παιδιά του.

Τον περασμένο Ιούλιο αστυνομικοί, μαζί με δικαστικό λειτουργό και κλειδαρά, παραβίασαν την πόρτα του σπιτιού της μητέρας, προκειμένου να δώσουν τα παιδιά στον πατέρα τους. Η κ. Κωνσταντοπούλου τόνισε ότι για αυτή την ενέργεια η χώρα μας θα καταδικαστεί σε Ευρωπαϊκό δικαστήριο!

Ο πατέρας των παιδιών μιλώντας στο TheNewspaper.gr ξεκαθαρίζει: «Δεν έχω αγγίξει ποτέ τα παιδιά μου. Αυτά είναι κόλπα και μυθεύματα για να μην τα βλέπω. Θέλει να με απομακρύνει από αυτά. Η σύζυγός μου έχει ανάγκη από βοήθεια. Η Δικαιοσύνη έχει ήδη κρίνει και απαντήσει στις άθλιες αυτές κατηγορίες».

Η δίκη διεκόπη και θα συνεχιστεί στις 22 Σεπτεμβρίου.