ΕΛΛΑΔΑ

Σεπόλια: Το πρώτο επισκεπτήριο για την μητέρα στις φυλακές

Σεπόλια: Το πρώτο επισκεπτήριο για την μητέρα στις φυλακές

Σεπόλια: Η μητέρα της 12χρονης βρίσκεται προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού – Ποιους δέχθηκε στο πρώτο της επισκεπτήριο

Το πρώτο της επισκεπτήριο μετά τη μεταφορά της στις φυλακές Κορυδαλλού δέχτηκε νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι η 37χρονη μητέρα, από την 19χρονη κόρη της και το σύζυγό της.

Οι δυο τους έφτασαν λίγο μετά τη μία το μεσημέρι στις φυλακές κρατώντας τσάντες και απέφυγαν να κάνουν κάποια δήλωση στους δημοσιογράφους. Αξίζει να σημειωθεί ότι η 19χρονη και ο σύζυγος της 37χρονης είχαν φτάσει νωρίτερα το πρωί, ωστόσο ενημερώθηκαν από τους φύλακες πως πλέον η 37χρονη μπορεί να δέχεται επισκεπτήρια κάθε Δευτέρα και Παρασκευή από τη 13:00 έως τις 15:00.

Με την 37χρονη μητέρα της να έρχεται καθημερινά σε όλο και πιο δύσκολη θέση, τους αξιωματικούς της αστυνομίας που χειρίζονται την υπόθεση, να στέλνουν μηνύματα πως πολύ σύντομα το κουβάρι στην υπόθεση θα έχει ξετυλιχθεί ολοκληρωτικά και ορισμένους να προβλέπουν νέες συλλήψεις μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Το περασμένο βράδυ ήταν το τρίτο κατά σειρά για την 37χρονη μέσα στις φυλακές.

Η 37χρονη γυναίκα, σύμφωνα με τον δικηγόρο της παραμένει σε κακή ψυχολογική κατάσταση και συνεχίζει να αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στον εφιάλτη που ζούσε η 12χρονη κόρη της. Επιμένει ότι δεν γνώριζε τίποτα για τον «Γολγοθά» που ανέβαινε η 12χρονη και πως ήταν εκείνη που κίνησε τις διαδικασίες όταν πληροφορήθηκε από την αδερφή της, αυτά που συνέβαιναν.

Η 37χρονη πιστεύει ότι τα πιο σημαντικά επιβαρυντικά στοιχεία για την ίδια, είναι τα χρήματα που βρέθηκαν σε τραπεζικό της λογαριασμό και ορισμένα μηνύματα που είχε ανταλλάξει με τον 53χρονο κατηγορούμενο και την κόρη της.

Το γεγονός ότι πως η θεία της 12χρονης χρειάστηκε λίγες μόνο μέρες για να ξεσκεπάσει τη φρίκη που ζούσε η ανιψιά της και πως η μητέρα δεν είχε καταλάβει το παραμικρό όλο αυτό το διάστημα έχει προκαλέσει προβληματισμό σε αστυνομικούς και παιδοψυχολόγους που ασχολούνται με την υπόθεση.

Δείτε το βίντεο του Mega

Στο μικροσκόπιο της έρευνας 367 συνομιλίες

Στο μικροσκόπιο της έρευνας βρίσκονται 367 συνομιλίες που ξεκίνησαν τον περασμένο Μάιο. Ένας άνδρας 43 ετών, προσήλθε αυτοβούλως στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, και ανέφερε ότι τον περασμένο Ιούνιο, συνομίλησε με ένα άτομο το οποίο πιθανότατα ήταν η 12χρονη. Ακολούθησε ένας 54χρονος που ανέφερε ότι είναι χρήστης διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, χωρίς ωστόσο να έχει μιλήσει με ανήλικο άτομο. Και οι δύο έδωσαν κατάθεση και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ο ιερέας που είχε γνωρίσει τον 53χρονο βασικό κατηγορούμενο και τον έβλεπε στην εκκλησία του Εσταυρωμένου στον Κολωνό, προσπαθεί ακόμα να συνειδητοποιήσει τις αποκαλύψεις.

Ένας πατέρας που δήλωνε πετυχημένος επιχειρηματίας, ένας άνθρωπος που έκανε δωρεές στην εκκλησία και που κρατούσε τον Τίμιο Σταυρό τη Μεγάλη Εβδομάδα, είχε καταφέρει όπως φαίνεται και από τις δηλώσεις του ιερέα, να χτίσει το προφίλ που ήθελε.

Ο 53χρονος κατηγορείται ότι συνολικά είχε δημιουργήσει 51 διαφορετικά προφίλ της 12χρονης σε site γνωριμιών, από τα οποία τα 35 ήταν δοκιμαστικά και τα 16 περιείχαν πρόσθετες πληροφορίες, όπως e-mail και ηλικία χρήστη. Τα τρία εξ΄ αυτών είχαν και φωτογραφίες της 12χρονης. Σε αυτό το διάστημα πραγματοποιήθηκαν 367 συνομιλίες. Στάλθηκαν συνολικά 90 φωτογραφίες σε 76 χρήστες, με τους 12 να στέλνουν δικές τους. Ο 53χρονος φέρεται να είχε δημιουργήσει και τιμοκατάλογο.

Το θέμα εξακολουθεί να μονοπωλεί τις συζητήσεις και στη γειτονιά του καθ’ ομολογία παιδοβιαστή. Εκεί που πολλοί έβλεπαν ανά τακτά χρονικά διαστήματα και την 12χρονη.

Η γυναίκα που μιλάει στο Mega πάντως, ήταν μία από εκείνες που είχαν ενοχληθεί από τα λόγια του 53χρονου.

Τις δικές του αγωνίες έχει και ο 33χρονος που δούλευε σε φαρμακαποθήκη. Περιμένει την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου, για να μάθει αν θα προφυλακιστεί όπως οι άλλοι δύο συγκατηγορούμενοί του, ή θα αφεθεί ελεύθερος.

Με την έρευνα να έχει προχωρήσει σε βάθος, έρχονται διαρκώς στο προσκήνιο νέα στοιχεία που βάζουν σε σκέψεις και κρατούν πάντα το πολύκροτο θέμα στην κορυφή της επικαιρότητας.

Διαβάστε επίσης:

Σεπόλια: Τι ισχυρίζεται ο 36χρονος που είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό

Σεπόλια: Προβληματίζουν οι φωτογραφίες της 12χρονης με χιλιάδες ευρώ

Επτά άνδρες που συνομιλούσαν με τη 12χρονη αναλαμβάνει ο Παπαδόπουλος