ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Νταήδες ξυλοκόπησαν άγρια 62χρονο - Στο Βενιζέλειο το θύμα

Κρήτη: Νταήδες ξυλοκόπησαν άγρια 62χρονο - Στο Βενιζέλειο το θύμα
Intime News

Νέο επεισόδιο με νταήδες κρητικούς να επιτίθενται σε ανυποψίαστο θύμα σημειώθηκε στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Δήμο Φαιστού.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, νεαροί δράστες εντόπισαν έναν συντοπίτη τους στο χωριό Παναγιά του Δήμου Φαιστού και, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, του επιτέθηκαν και τον ξυλοκόπησαν άγρια προκαλώντας του σοβαρά τραύματα.

Οι δράστες είναι ηλικίας 21 και 27 ετών και αναζητούνται μετά τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον τους το θύμα. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 3:30 το μεσημέρι της Τρίτης (29/11).

Μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του 62χρονου παθόντα οι περίοικοι αυτόπτες μάρτυρες ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ οι διασώστες του οποίου μετέφεραν το θύμα στο Κέντρο Υγείας Μοιρών. Εκεί οι γιατροί αφού του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες διέταξαν την άμεση διακομιδή του στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου όπου και νοσηλεύεται.

Την προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι παθών και δράστες ήταν γνωστοί μεταξύ τους αφού κατάγονται και οι τρεις από το ίδιο χωριό (διαφορετικό από την Παναγιά) του Δήμου Φαιστού.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία Αριέλ: Κλειστά τα σχολεία όλων των βαθμίδων στην Σκόπελο

Κιβωτός του Κόσμου: Καταγγελίες και για τις δωρεές ακινήτων

Καιρός: Πυκνή ομίχλη στη Μαλακάσα – Προσοχή στις μετακινήσεις