ΕΛΛΑΔΑ

Δήμητρα Λιάνη: Διέψευσε ότι δημιουργεί δικό της κόμμα

Δήμητρα Λιάνη
Eurokinissi

«Αν και επικεφαλής θα είναι η ίδια, το κόμμα δεν θα έχει αρχηγικό μοντέλο, αλλά μια διευθυντική ομάδα» διευκρινίζεται στην ίδια ανάρτηση για το κόμμα της Δήμητρας Λιάνη

Η Δήμητρα Λιάνη διέψευσε την ίδρυση κόμματος, όπως είχε αναφέρει την Πέμπτη ο δημοσιογράφος, Γιάννης Ευσταθίου.

«Αν και επικεφαλής θα είναι η ίδια, το κόμμα δεν θα έχει αρχηγικό μοντέλο, αλλά μια διευθυντική ομάδα» είχε γράψει ο δημοσιογράφος στην ανάρτησή του.

Η ανάρτηση του δημοσιογράφου Γιάννη Ευσταθίου

Δήμητρα Λιάνη - Παπανδρέου: Ούτε κάνω κόμμα, ούτε κατεβαίνω στις εκλογές

«Δεν κάνω δικό μου κόμμα. Δεν κατεβαίνω στις επόμενες εκλογές. Απέχω από κάθε πολιτική κίνηση», ήταν τα χαρακτηριστικά της λόγια μιλώντας το απόγευμα της Πέμπτης (9/2) Mega.

Το νέο κόμμα, ωστόσο, παρουσιάστηκε και επίσημα σήμερα και σε αυτό συνασπίζονται εκλογικά 20 και πλέον πολιτικές συλλογικότητες, ενώ η κυρία Λιάνη δεν ήταν παρούσα στην εκδήλωση του κόμματος που τονίζει στην ανακοίνωσή του, «το ΔΗΠΑΚ ειδικά ως καθοριστική συνιστώσα του δημοκρατικού πατριωτικού τόξου εκφράζει εκτός των άλλων το προδομένο Πατριωτικό ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου και επαναφέρει τις σωστές γραμμές της πολιτικής παρακαταθήκης του.

Το σημερινό κομματικό κατεστημένο έχει κοινή συμπληρωματική ομοιοπολική πολιτική, συντήρησης του διεφθαρμένου και ξενόδουλου συστήματος διακυβέρνησης της χώρας, επειδή έχει τα ίδια ντόπια και ξένα αφεντικά και λειτουργεί ως υπαλληλικό τους προσωπικό!

Ανατρέπουμε αυτή την ιστορικά επικίνδυνη πολιτική αντινομία συγκροτώντας τον Τρίτο Πόλο Εξουσίας του πολιτικού συστήματος.

Δημοκρατική Πατριωτική ΕΝΟΤΗΤΑ είναι το ενιαίο εθνικό ψηφοδέλτιο που συμμετέχουμε!».