ΕΛΛΑΔΑ

Καρέ-καρέ η δράση των ληστών στον Πειραιά – Σκαρφάλωσαν στην οροφή της πολυκατοικίας

Καρέ-καρέ η δράση των ληστών στον Πειραιά – Σκαρφάλωσαν στην οροφή της πολυκατοικίας

Τον τρόμο έζησαν δυο ηλικιωμένες γυναίκες στα χέρια ληστών στον Πειραιά, με σκηνές που θυμίζουν ταινία δράσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του DEBATER οι τέσσερις δράστες φορώντας κουκούλες και γάντια σκαρφάλωσαν στην οροφή της διώροφης πολυκατοικίας που βρίσκεται στο Μικρολίμανο και κατέβηκαν ακάλυπτο χώρο στο ισόγειο που βρίσκεται το σπίτι.

Εκεί είχαν ανασφάλιστο το παράθυρο οι δύο ανυποψίαστες ηλικιωμένες αδερφές, με τους ληστές να εισβάλλουν στο εσωτερικό και για μια ώρα τις απειλούσες με κατσαβίδια λέγοντας τους πως «θα σας σκοτώσουμε αν δε μας πείτε που είναι το χρηματοκιβώτιο».

Μάλιστα από τις κινήσεις τους φαίνεται πως γνώριζαν το σπίτι, ενώ άνοιξαν μια οπή στην τοιχοποιία και πήραν από το χρηματοκιβώτιο ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, ενώ βρήκαν στο σπίτι και αλλά χρήματα, αλλά και κοσμήματα.

Παράλληλα, μια γειτόνισσα μίλησε στο DEBATER λέγοντας πως: «1 με 2 τα ξημερώματα Άκουσα θορύβους σαν να χτυπούν την οροφή. Μετά κάποιες γυναίκες να φωνάζουν και στη συνέχεια σιωπή. Καταλάβαμε ότι κάτι κακό έχει γίνει. Μετά άκουσα και την αστυνομία που ήρθε. Αν εκείνη τη στιγμή σχολούσε το παιδί μου θα ερχόταν πρόσωπο με πρόσωπο με τους δράστες, γιατί σχολάει αργά. Δεν θέλω καν να το σκέφτομαι».

Διαβάστε επίσης:

Βοιωτία: Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι μαθητές για το βιασμό 13χρονης

«Καμπάνα» σε αλυσίδες σούπερ μάρκετ για αισχροκέρδεια - Συνολικά πρόστιμα ύψους 400.000 ευρώ

Τσικνοπέμπτη 2023 – Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Μύρισε κοψίδια όλη η Ελλάδα – Ψησταριές σε κάθε γειτονιά