ΕΛΛΑΔΑ

Έξι συλλήψεις ανηλίκων στον Άγιο Δημήτριο για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

Έξι συλλήψεις ανηλίκων στον Άγιο Δημήτριο για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων
ΕΛ.ΑΣ.

Άγιος Δημήτριος: Μετά επό επεισόδιο μεταξύ ομάδων ατόμων με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, στην περιοχή, αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο και προέβησαν σε αναζητήσεις καθόσον τα άτομα είχαν αποχωρήσει

Χειροπέδες σε έξι ανήλικους ηλικίας από 14 έως 16 ετών πέρασαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΡΑΣΗ το βράδυ της Παρασκευής 7 Ιουλίου στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου με την κατηγορία της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων.

Πιο αναλυτικά, μετά από ενημέρωση του Κέντρου της Άμεσης Δράσης για επεισόδιο μεταξύ ομάδων ατόμων με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο και προέβησαν σε αναζητήσεις καθόσον τα άτομα είχαν αποχωρήσει.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας, σε κοντινό σημείο, ανωτέρω αστυνομικοί εντόπισαν τους κατηγορούμενους, οι οποίοι στη θέα τους τράπηκαν σε φυγή ρίπτοντας παραλληλα στο έδαφος πτυσσόμενο γκλοπ, αναδιπλούμενο μαχαίρι και κατσαβίδι.

Τα άτομα προσπάθησαν να διαφύγουν, ωστόσο οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν, ενώ στην κατοχή του ενός βρέθηκε κουκούλα, τύπου «full face».

Οι ανήλικοι οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Δημητρίου το οποίο επελήφθη προανακριτικά.