ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία Daniel: «Θα έρθουν βουλευτές με γραβάτες;» - Οργισμένοι οι κάτοικοι στη Λάρισα

Κακοκαιρία Daniel, Λάρισα
Glomex/ΣΚΑΪ

Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι του χωριού Μικρό Ευίδριο Λάρισας, στην επαρχία Φαρσάλων, αφού είδαν το χωριό τους να καταστρέφεται μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel, ξεσπούν

Οργή και ένα τεράστιο γιατί βασανίζει τους κατοίκους των πληγεισών από την κακοκαιρία Daniel περιοχών την ώρα που γίνονται τεράστιες προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό πολιτών σε Καρδίτσα, Λάρισα και Τρίκαλα.

Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι του χωριού Μικρό Ευίδριο Λάρισας, στην επαρχία Φαρσάλων, αφού είδαν το χωριό τους να καταστρέφεται μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας, ξεσπούν. Σύμφωνα με τους κατοίκους, ο αγροτικός δρόμος «έσβησε» από τον χάρτη ενώ στη γέφυρα του χωριού έχουν σφηνώσει φερτά υλικά. «Εγώ απορώ πως δεν έχει πέσει η γέφυρα», ανέφερε κάτοικος στον ΣΚΑΪ.

«Το χωριό μου καταπατήθηκε όλο για δεύτερη φορά. Το 2020 πατήθηκε όλο, τώρα πλημμύρα για δεύτερη φορά. Ο κόσμος έπαθε ζημιές. Τώρα ήταν το τελειωτικό. Δεν έδωσαν καμία σημασία, δεν έφτιαξαν τίποτα, δεν άνοιξαν τα ποτάμια, δεν έκαναν καθαρισμούς» συμπλήρωσε ο κ. Χρήστος.

«Θα έρθει ο κ. Αγοραστός να ζητήσει ψήφους πάλι, τον έχουμε στηρίξει και μας άφησε στο έλεος του Θεού, να πνιγούν όλα τα χωριά. Εδώ δεν ήρθε κανένας από εχθές. Τι πράγματα είναι αυτά;», καταγγέλλει.

«Οι ζημιές είναι ανυπολόγιστες σε Μικρό και Μεγάλο Ευίδριο. Σε σπίτια, χωράφια, αποθήκες, δεν έμεινε τίποτα. Ο κόσμος δεν έχει δεύτερο παντελόνι να αλλάξει. Μηχανές, τρακτέρ, αυτοκίνητα, σπίτια, αυλές, τίποτα! Δεν έχει ο κόσμος δεύτερο εσώρουχο να αλλάξει!», είπε εκνευρισμένος ο κ. Χρήστος.

«Ντρέπομαι το 2023 να υπάρχουν τέτοια πράγματα! Το '50 δεν υπήρχαν τέτοια πράγματα. Θα έρθει ο Αγοραστός και οι βουλευτές με τις γραβάτες και θα πουν μ...», φώναξε ο κάτοικος στην κάμερα, βλέποντας τις ανυπολόγιστες ζημιές που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία Daniel.