ΕΛΛΑΔΑ

Άρτα: Συγκινεί μαθητής του 65χρονου - «Ήταν δάσκαλος με όλη τη σημασία της λέξης»

Άρτα: Συγκινεί μαθητής του 65χρονου - «Ήταν δάσκαλος με όλη τη σημασία της λέξης»

Με τα καλύτερα λόγια περιγράφει τον 65χρονο χοροδιδάσκαλο ένας από τους μαθητές του

Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο (28/09) έλαβε ο 38χρονος από την Άρτα που ομολόγησε ότι σκότωσε τον πατέρα του με την τοπική κοινωνία να είναι σοκαρισμένη.

Την ίδια ώρα, συγκινεί μαθητής του 65χρονου χοροδιδάσκαλου που έπεσε νεκρός από τα χέρια του γιου του, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για το θύμα, περιγράφοντάς τον ως έναν άνθρωπο πάντα χαμογελαστό.

Παιδαγωγός, ψυχολόγος, ακούραστος και πάντα χαμογελαστός, με χιούμορ, μεταδοτικότατος, διαφοροποιούσε τη διαδασκαλία του ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε χορευτή.

H μαρτυρία του κτηνοτρόφου για τη δολοφονία του 66χρονου από τον γιο του

Όπως υποστήριξε ο 38χρονος, σκότωσε τον πατέρα του, χτυπώντας τον με πέτρες στο κεφάλι, γιατί ήθελε να τον σκοτώσει και μετά να αυτοκτονήσει.

Κτηνοτρόφος που είδε τον 38χρονο, αποκάλυψε, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ότι τον είδε δύο φορές να περιφέρεται κοντά στην περιοχή που εντοπίστηκε νεκρός ο πατέρας του: «Με παίρνει η γυναίκα μου τηλέφωνο και μου λέει "ήταν τα γίδια μέσα στον δρόμο. Έφτασε ένα αυτοκίνητο και ένας άνθρωπος μέσα γεμάτος αίματα. Ήταν ένας άνθρωπος γεμάτος αίματα», περιγράφει ο κτηνοτρόφος.

Τότε ζήτησε από τη γυναίκα του να του εξηγήσει τι ακριβώς εννοεί: «Φορούσε κολλάρο στο λαιμό. Ήταν στον κρόταφο. Είχε μια πληγή. Είχαν τρέξει αίματα προς το πρόσωπό του και κρατούσε με τα δύο του χέρια το τιμόνι του αυτοκινήτου. Τα χέρια του ήταν γεμάτα αίμα».

Ο κτηνοτρόφος αναφέρεται και στη δεύτερη φορά που είδε τον 38χρονο: «Το μεσημέρι της Παρασκευής είδα πάλι το ίδιο αυτοκίνητο. Πέρασε σιγά σιγά και πήγαινε προς τις ανεμογεννήτριες. Αυτός έφυγε από εκεί αλλά περιφερόταν γύρω γύρω, γι' αυτό μπήκε στο μαντρί του ανθρώπου. Από το σημείο που τον είδαμε μέχρι το μαντρί που τον συνέλαβαν είναι μια ώρα δρόμος».