ΕΛΛΑΔΑ

Κλειστά σχολεία: Ποια δεν θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα (29/1) λόγω της κακοκαιρίας

Κλειστά σχολεία: Ποια δεν θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα (29/1) λόγω της κακοκαιρίας

Σε ποιες περιοχές δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία εξαιτίας της κακοκαιρίας – Σε επιφυλακή δήμοι και περιφέρειες

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία τη Δευτέρα σε περιοχές που θα επηρεάσει η κακοκαιρία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα μετά όσα έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στον δήμο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας, καθώς η κακοκαιρία αναμένεται να πλήξει την περιοχή.

Στην περιοχή της Αττικής, θα παραμείνουν κλειστά στον δήμο Παλλήνης τα σχολεία: 2ο Δημοτικό Παλλήνης, 1ο Γυμνάσιο Παλλήνης, 1ο Λύκειο Παλλήνης λόγω προγραμματισμένης διακοπής ρεύματος.

Στον δήμο Φλώρινας τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους τη Δευτέρα (29/1), στις 9.15 εξαιτίας χαμηλών θερμοκρασιών, ύστερα από απόφαση του δημάρχου κ. Βασίλη Γιαννάκη. Κανονικά θα λειτουργήσουν οι παιδικοί σταθμοί.

Σημειώνεται ότι σε όσες περιοχές δεν θα πραγματοποιηθούν τα σχολεία δια ζώσης λόγω των καιρικών συνθηκών, θα πραγματοποιηθεί τηλεκπαίδευση.

Οι ισχυρές χιονοπτώσεις, που αναμένονται αύριο καθώς και την Τρίτη, προβλέπεται να επηρεάσουν τη λειτουργία και άλλων σχολικών μονάδων. Στην Αττική, η κακοκαιρία θα πλήξει κυρίως τα βόρεια προάστια, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Οι δήμοι και οι περιφέρειες βρίσκονται σε επιφυλακή και μέσα στις επόμενες ώρες θα αποφασιστεί εάν και πού θα παραμείνουν τα σχολεία κλειστά ή θα λειτουργήσουν με καθυστέρηση μίας ή δύο ωρών.

Διαβάστε επίσης:

Συνελήφθη οπλισμένος 34χρονος στο κέντρο της Αθήνας – Συνδέεται με σκληρή συμμορία

Επίθεση με φωτοβολίδα κατά αστυνομικών κοντά στην πλατεία Μαβίλη - 17 προσαγωγές

Κακοκαιρία: Τρέχουν άρον άρον για καυσόξυλα πριν τους πιάσει το χιόνι