ΕΛΛΑΔΑ

Εύβοια: Κλειστά τα σχολεία λόγω του χιονιά σε Μαντούδι, Λίμνη και Αγία Άννα

Εύβοια: Κλειστά τα σχολεία λόγω του χιονιά σε Μαντούδι, Λίμνη και Αγία Άννα

Κλειστά τα σχολεία στο Δήμο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας λόγω των χιονοπτώσεων στην περιοχή

Τα χιόνια έχουν κάνει την εμφάνιση τους στα ορεινά της Εύβοιας και ήδη χιονίζει από το βράδυ της Κυριακής στα χωριά Σέτα και Στενή, ενώ οι χιονοπτώσεις θα ενταθούν σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη.

Το σύνολο των δυνάμεων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και των δήμων έχουν τεθεί σε επιφυλακή, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να υπάρχουν προβλήματα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση ολοκληρώθηκε το έκτακτο συντονιστικό όργανο υπό τον συντονισμό του Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας Γιώργου Κελαιδίτη.

Εγινε ενημέρωση για την ένταση των φαινομένων ιδιαίτερα από αύριο το μεσημέρι έως το βράδυ της Τρίτης.

Με απόφαση τα σχολεία όλων των βαθμίδων του Δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας θα παραμείνουν κλειστά έως την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και για την αποφυγή ατυχημάτων κατά την μεταφορά μαθητών, δασκάλων, καθηγητών κλπ.

Επισης συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ θα είναι σε επιφυλακή καθόλη την διάρκεια της κακοκαιρίας για την γρήγορη αντιμετώπιση των ζημιών που πιθανόν να προκύψουν.

Μηχανήματα έργου του Δήμου αλλά και μισθωμένα από τον Δήμο και την Περιφέρεια θα είναι σε όλα τα σημεία που θα απαιτηθεί ώστε οι δρόμοι μας να παραμείνουν ανοιχτοί.