ΕΛΛΑΔΑ

Δημήτρης Κόκοτας: «Έχει ξεκινήσει μία προσπάθεια σε πολύ αργούς ρυθμούς» λέει η σύζυγός του

Δημήτρης Κόκοτας: «Έχει ξεκινήσει μία προσπάθεια σε πολύ αργούς ρυθμούς» λέει η σύζυγός του

Ο Δημήτρης Κόκοτας νοσηλεύεται διασωληνωμένος μετά από εμφραγμα και καρδιακή ανακοπή ενώ πρόκειται να γίνει νέα προσπάθεια αποσωλήνωσής του σήμερα ή αύριο

Σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Γεώργιος Γεννηματάς, μετά από έμφραγμα και καρδιακή ανακοπή που υπέστη την Πέμπτη 28 Μαρτίου.

Η σύζυγός του Κατερίνα Πετράκη μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» εξηγώντας ότι έχει ξεκινήσει μία προσπάθεια από τους γιατρούς, η οποία όμως γίνεται σε πολύ αργούς ρυθμούς, ενώ σχολίασε και την έκκληση γνωστού σχεδιαστή για προσευχή μέσω ρέικι για τον γνωστό τραγουδιστή.

«Έχει ξεκινήσει μία προσπάθεια, η οποία γίνεται σε πολύ αργούς ρυθμούς, όπως έχουν πει και οι γιατροί. Αυτό περιμένουμε», δήλωσε η Κατερίνα Πετράκη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής θα γίνει μία νέα προσπάθεια αποσωλήνωσής του σήμερα ή αύριο.

Αναφορικά με την έκκληση που απηύθυνε ο σχεδιαστής Ερωτοκριτος για προσευχή με τη μέθοδο ρέικι η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα σχολίασε: «Είναι μία από τις κινήσεις που κάνει ο κάθε άνθρωπος που νιώθει την ανάγκη να το κάνει. Θα μπορούσαν να γίνουν πολλές τέτοιες κινήσεις και να μην ενημερωθώ. Μία φίλη που είναι εκτός χώρου, μία τελείως άσχετη κοπέλα τυχαίνει να τον γνωρίσει, με ρώτησε. Επειδή την εμπιστεύομαι λοιπόν σαφώς της έδωσα την άδεια γιατί είναι κάτι θετικό. Δεν θα είχα κάποια αντίρρηση ακόμα κι αν δεν με ρωτούσαν. Είναι πάρα πολύ όμορφο αυτό που γίνεται».