ΕΛΛΑΔΑ

Πλημμυρίζουν τον Βόλο οι αγέλες – Τρόμος για τους πολίτες τα αδέσποτα

Πλημμυρίζουν τον Βόλο οι αγέλες – Τρόμος για τους πολίτες τα αδέσποτα

Οι αγέλες των αδέσποτων σκύλων σκορπίζουν τον τρόμο στους κατοίκους του Βόλου

Επίθεση από αδέσποτο σκύλο που έχει βρει καταφύγιο στον χώρο της Πολυτεχνικής Σχολής έπεσε χθες ένας φοιτητής, την ώρα που πήγαινε στο μάθημά του. Οι φοιτητές έρχονται αντιμέτωποι καθημερινά με τον φόβο της επίθεσης από τις αγέλες των σκύλων που βρίσκονται εντός και εκτός των εγκαταστάσεων.

Όπως αναφέρει το taxydromos.gr, περισσότερα από 10 σκυλιά, τα οποία έχουν δημιουργήσει αγέλη, βρίσκονται στη συγκεκριμένη περιοχή σκορπίζοντας τον τρόμο σε πεζούς, αλλά και σε δίκυκλα οχήματα.

Αναφορικά με το πρόσφατο περιστατικό επίθεσης σε φοιτητή την ώρα που πήγαινε στο μάθημά του, έγινε εντός τη πανεπιστημιούπολης. Ο νεαρός φοιτητής με καταγωγή από τη Λάρισα ξεκίνησε να τρέχει, με το τετράποδο, όμως, να του καταφέρει δάγκωμα στο γόνατο και να του σκίσει το παντελόνι.

Ο φοιτητής μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου για την παροχή των πρώτων βοηθειών, καθώς τόσο ο ίδιος όσο και οι γονείς του που ενημερώθηκαν ανησύχησαν ιδιαίτερα. Όπως διαπιστώθηκε από τους γιατρούς, επρόκειτο για επιφανειακό τραύμα, ενώ λίγη ώρα αργότερα ο φοιτητής αφέθηκε.

Οι γονείς του παιδιού ειδοποίησαν τον δήμο Βόλου για το περιστατικό, καταγγέλλοντας ότι στον χώρο του Πολυτεχνείου η παρουσία των σκυλιών είναι καθημερινή και αποτελούν κίνδυνο για τους φοιτητές.

Αγέλες σε όλη την πόλη

Τονίζεται ότι δεν είναι το πρώτο περιστατικό που σημειώνεται τις τελευταίες ημέρες καθώς την περασμένη εβδομάδα σε περιοχή της Νέας Δημητριάδας, σε πάρκο πολύ κοντά σε σχολείο εντοπίστηκαν περίπου 8 σκυλιά.

Όπως αναφέρει το τοπικό μέσο ενημέρωσης, οι κάτοικοι της περιοχής γίνονται μάρτυρες κυνηγητού ανάμεσα στα σκυλιά και σε πεζούς και δίκυκλα.

Όπως αναφέρουν, τα σκυλιά εμφανίστηκαν μόλις πριν από λίγες ημέρες στο σημείο, ενώ πρόσφατα κυνήγησαν και μία νεαρή οδηγό δικύκλου. Κάτοικοι, αναφέρουν ότι υπάρχουν πάρα πολλοί, οι οποίοι ταΐζουν τόσο τα αδέσποτα σκυλιά όσο και τα αδέσποτα γατιά της περιοχής, με αποτέλεσμα να όλο και περισσότερα να μαζεύονται στην περιοχή και να αποτελούν κινητό κίνδυνο.

Σχετικές ειδήσεις