Θεσσαλονίκη: Υπό έλεγχο η φωτιά σε διαμέρισμα στο κέντρο – Στο νοσοκομείο τρεις ηλικιωμένες
Στο σημείο επιχείρησαν για την κατάσβεση επτά οχήματα με 20 πυροσβέστες και κατάφεραν να θέσουν άμεσα τη φωτιά χωρίς να επεκταθεί
00.00/
Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης (5/3) σε διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Όπως αναφέρει το thestival.gr, η φωτιά ξέσπασε σε κουζίνα διαμερίσματος 4ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Αιμιλιανού Γρεβενών στο κέντρο της πόλης.
Στο σημείο επιχείρησαν για την κατάσβεση επτά οχήματα με 20 πυροσβέστες και κατάφεραν να θέσουν άμεσα τη φωτιά χωρίς να επεκταθεί.
Η Πυροσβεστική δεν χρειάστηκε να απεγκλωβίσει άτομα από το διαμέρισμα, ενώ ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ παρέλαβαν τρεις ηλικιωμένες γυναίκες με αναπνευστικά προβλήματα, οι οποίες μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.
Σχόλια
Trending
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή