Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Προσαγωγή υπόπτου

Οι πρώτες πληροφορίες - Τι λέει η πυροσβεστική  

Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Προσαγωγή υπόπτου
Πυρκαγια σε αγροτοδασική έκταση στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, επιχειρούν 40 πυροσβέστες με 20 οχήματα, ενώ μεταβαίνει και 1 αεροσκάφος. Συνδρομή απο υδροφόρες και μηχανήματα έργου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο 4 ιουλίου 2026 (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ /EUROKINISSI)
Eurokinissi

Στην προσαγωγή ενός υπόπτου ηλικίας 76 ετών προχώρησε το ανακριτικό της πυροσβεστικής για τη μεγάλη φωτιά που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Ο ηλικιωμένος, θεωρείται βασικός ύποπτος για τνη έναρξη της φωτιάς, καθώς κατά πληροφορίες, φέρεται να προέβη σε επικίνδυνη συμπεριφορά με το όχημά του, προκαλώντας πιθανώς σπινθήρες που οδήγησαν στην εκδήλωση της πυρκαγιάς. Ο 76χρονος οδηγείται αυτή την ώρα για περαιτέρω έλεγχο, προκειμένου να εξακριβωθεί εάν βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών κατά τον χρόνο εκδήλωσης του συμβάντος, καθώς, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, φέρεται να μην ήταν νηφάλιος.

Οι έρευνες και η προανακριτική διαδικασία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) και το Ανακριτικό Κλιμάκιο Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε επίσης

Σχόλια
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή