ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός για τον «δράκο» που κακοποίησε την 15χρονη στην Πάρο

Συναγερμός για τον «δράκο» που κακοποίησε την 15χρονη στην Πάρο

Συγκλονίζουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης του 15χρονου κοριτσιού που είχε βρεθεί σοβαρό τραυματισμένο σε παραλία της Πάρου.

Η ανήλικη που πριν από 9 ημέρες βρέθηκε σε πολύ κακή κατάσταση κοντά στη «Χρυσή Ακτή» της Πάρου, σύμφωνα με την δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση, δέχθηκε επίθεση από άνδρα.

Συγκεκριμένα, στα ρούχα και σε διάφορα σημεία του σώματος της 15χρονης κοπέλας που βρέθηκε γενετικό υλικό άνδρα.

«Το στοιχείο αυτό σε συνδυασμό με τις εκχυμώσεις που βρέθηκαν στον λαιμό του παιδιού, που κι αυτές ήταν ύποπτες για ισχυρά πίεση από κάποιο επίμηκες όργανο όπως ένα φουλάρι ή κάποιο ρούχο, και τις πληροφορίες που μας τέθηκαν υπόψη από τη μητέρα ότι το παιδί βρέθηκε χωρίς το κάτω μέρος του μαγιό και το σορτς, τα οποία βρέθηκαν σε απόσταση ενός μέτρου, έβαζαν την υποψία της εγκληματικής ενέργειας ως πρώτη πιθανότητα», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας.

Παράλληλα ο ιατροδικαστής έχει πάρει ευρήματα και από τα νύχια της νεαρής κοπέλας, τα οποία εξετάζονται προκειμένου να διαπιστωθεί αν προσπάθησε να αντισταθεί.

Κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας βρίσκεται εδώ και μέρες στην Πάρο και κάνει έρευνες για την υπόθεση, λαμβάνοντας δεκάδες καταθέσεις.

Η Αστυνομία αναζητά οποιανδήποτε μάρτυρα που είδε ή άκουσε κάτι και παράλληλα ψάχνει στο φιλικό περιβάλλον της μικρής, μήπως είχε εκμυστηρευτεί κάτι σε κάποιον φίλο της.

Παράλληλα, αυτό που κάνει ακόμη περισσότερο επικίνδυνο και αδίστακτο τον δράστη είναι ότι το σημείο της επίθεσης είναι ορατό από τρία ξενοδοχεία που βρίσκονται στην περιοχή.

Κι όμως ο άγνωστος άνδρας δεν δίστασε να προβεί σε μια τέτοια αποτρόπαια επίθεση μέρα –μεσημέρι.

Διαβάστε επίσης:

Πατέρας 15χρονης: Είχε βάλει κάτω το παιδί μου και το χτυπούσε

Ψάχνουν επικίνδυνο παρανοϊκό στην Πάρο!

Πάρος: Η δραματική έκκληση της μητέρας της 15χρονης

Ο ιατροδικαστής υποστηρίζει πως δεν βιάστηκε η 15χρονη στην Πάρο

Στο σκοτάδι οι έρευνες για τον ξυλοδαρμό της 15χρονης στην Πάρο

Χαροπαλεύει 15χρονη που ξυλοκοπήθηκε άγρια στην Πάρο