ΕΛΛΑΔΑ

Λήστευαν βενζινάδικα στην Καβάλα

Λήστευαν βενζινάδικα στην Καβάλα
Ένα χρόνο μετά και ενώ βρίσκεται ήδη κρατούμενος στις φυλακές για ληστείες, «χρεώθηκε» άλλες τρεις σε πρατήρια υγρών καυσίμων της Καβάλας ένας 37χρονος Έλληνας.

Σε βάρος του σχηματίστηκε νέα δικογραφία σε βαθμό κακουργήματος, ενώ άγνωστος παραμένει ακόμη ο συνεργός του που αναζητείται.

Οι δυο τους είχαν ληστέψει στις 20 Δεκεμβρίου 2011 ένα βενζινάδικο στο Ελαιοχώρι Καβάλας και είχαν αρπάξει με την απειλή πιστολιού 730 ευρώ και δυο κινητά, που τα πούλησαν μετά σε έναν 38χρονο Αλβανό και τρεις Έλληνες ηλικίας 40, 34 και 25 χρόνων σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Την παραμονή των Χριστουγέννων του 2011, λήστεψαν άλλο ένα πρατήριο στη Νέα Ηρακλείτσα με λεία 2.500 ευρώ και δυο κινητά τα οποία πέταξαν σε μικρή απόσταση. Τέλος, στις 27 Ιανουαρίου φέτος άρπαξαν με την απειλή πιστολιού 550 ευρώ από άλλο ένα βενζινάδικο στο Κοκκινόχωμα Καβάλας. Η κλεμμένη από τη Θεσσαλονίκη μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσαν οι ληστές, είχε βρεθεί σε αγροτική περιοχή της Καβάλας λίγες ημέρες μετά την τελευταία ληστεία.