ΕΛΛΑΔΑ

Συνεργάτες του Τόμας Πρωτόπαπα είδαν το τροχαίο αλλά δεν γνώριζαν...

Συνεργάτες του Τόμας Πρωτόπαπα είδαν το τροχαίο αλλά δεν γνώριζαν...

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου ΚΑΤ ο νεαρός ηθοποιός Τόμας Πρωτόπαπας.

Μετά την πολύωρη χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι στην οποία υποβλήθηκε οι γιατροί ενημέρωσαν τους συγγενείς του ότι ασφαλή συμπεράσματα θα μπορέσουν να έχουν αφού περάσουν οι πρώτες κρίσιμες 72 ώρες.

Το περιστατικό του απίστευτου τροχαίου πάντως έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα. Το τροχαίο έγινε νωρίς το πρωϊ της Κυριακής στην Αττική οδό. Ο Τόμας Πρωτόπαπας πήγαινε με το αυτοκίνητο του στο studio ΚΑΠΠΑ όπου είχε ραντεβού στις 9:00 με την ομάδα της παραγωγής για την εκπομπή Dr. Kook. Άργησε όμως στο ραντεβού και οι συνεργάτες του άρχισαν να ανησυχούν χωρίς όμως να μπορούν και να εξηγήσουν τους λόγους της καθυστέρησης του αφού ήταν πάντα συνεπής στα ραντεβού του.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι ελάχιστα λεπτά μετά το τροχαίο πέρασαν από το σημείο κι άλλοι συνεργάτες του Τόμας που πήγαιναν στο στούντιο. Είδαν αρκετά βανάκια της Αττικής οδού συγκεντρωμένα εκεί κι ένα αυτοκίνητο Smart. Δεν γνώριζαν όμως ότι τραυματισμένος ήταν ο φίλος τους.

Φτάνοντας στο στούντιο κάποιοι αναρωτήθηκαν για τα αίτια της καθυστέρησης και ανέφεραν το τροχαίο που είχαν δει. Ησύχασαν όμως όταν κάποιος ανέφερε ότι ο Πρωτόπαπας κυκλοφορούσε με ένα Wrangler.

Πίστεψαν λοιπον ότι απλά καθυστέρησε και συνέχισαν την δουλειά τους. Παρόλα αυτά προσπαθούσαν διαρκώς να τον εντοπίσουν ή στο σταθερό τηλέφωνο ή στο κινητό του πιστεύοντας ότι έχει αποκοιμηθεί. Μέχρι που χτύπησε το τηλέφωνο της Αγγελικής Δαλιάνη. Εκείνη ήταν που ενημερώθηκε πρώτη για το ατύχημα του φίλου τους.

Στο πλευρό του νεαρού ηθοποιού βρίσκονται από την πρώτη στιγμή η οικογένεια του και οι φίλοι του οι οποίοι και ενημερώνονται διαρκώς για την δύσκολη μάχη που δίνει.