ΕΛΛΑΔΑ

Τόμας Πρωτόπαπας: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Τόμας Πρωτόπαπας: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Κρίσιμη αλλά σταθερά ουδέτερη, χαρακτηρίζουν οι θεράποντες ιατροί την κατάσταση της υγείας του Τόμας Πρωτόπαπα, ο οποίος νοσηλεύεται εδώ κι εννέα ημέρες στην Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ, ύστερα από το σοβαρότατο τροχαίο ατύχημα που είχε στην Αττική Οδό.

Οσο περνούν οι μέρες η αγωνία των συγγενών και φίλων του νεαρού ηθοποιού κορυφώνεται, καθώς οι γιατροί αναμένεται πολύ σύντομα να έχουν μια πιο σαφή και ολοκληρωμένη εικόνα γύρω από το πώς αντιδρά ο οργανισμός του ύστερα από την αγωγή που του χορηγούν από το βράδυ της Παρασκευής 22 Μαρτίου.

Την αγωνία όμως μεγαλώνει και η αναμονή των αποτελεσμάτων από τις εξετάσεις που έχουν σταλθεί εδώ και ημέρες στην Αμερική. Εξετάσεις για τις οποίες εύχονται όλοι να ρίξουν περισσότερο φως στην κατάσταση της υγείας του ηθοποιού. Από το πλευρό του Τόμας Πρωτόπαπα δεν έχουν λείψει ούτε λεπτό τα αγαπημένα του συγγενικά πρόσωπα, αλλά και η σύντροφός του Ιωάννα Ζεμπερλίγκου που όλες αυτές τις μέρες δείχνει τεράστια ψυχικά αποθέματα, δίνοντας κουράγιο με τη στάση της στους συγγενείς του ηθοποιού.

Οι συνάδελφοί του δεν έχουν πάψει ούτε για μία μέρα να ρωτούν για την πορεία της υγείας του και να συμπαρίστανται με τον δικό τους τρόπο στον νεαρό ηθοποιό, ενώ ιδιαίτερα συγκινητική είναι και η στάση του Γιάννη Λουκάκου, ο οποίος είτε επισκέπτεται το ΚΑΤ προκειμένου να πληροφορηθεί από πρώτο χέρι την κατάσταση είτε τηλεφωνεί για να μάθει τα νέα της υγείας του Τόμας.