ΕΛΛΑΔΑ

Διχασμένοι οι γιατροί για τον Τόμας Πρωτόπαπα

Διχασμένοι οι γιατροί για τον Τόμας Πρωτόπαπα

Διίστανται οι απόψεις των γιατρών για την κατάσταση του Τόμας Πρωτόπαπα, όπως προκύπτει από τις εκτιμήσεις που έστειλαν στην οικογένειά του, τόσοι οι Αμερικανοί, όσο και οι Άγγλοι ειδικοί, που είδαν τις εξετάσεις του.

Oι Αμερικανοί γιατροί είπαν ότι οι Έλληνες συνάδελφοί τους έκαναν το καλύτερο κι ακόμα παραπάνω, επισημαίνοντας πως η κατάσταση είναι δύσκολη και απαιτείται ένα θαύμα για τον νεαρό ηθοποιό.

Από την πλευρά τους, όπως σας γράψαμε και νωρίτερα, οι γιατροί από εξειδικευμένο κέντρο της Αγγλίας εμφανίζονται πιο αισιόδοξοι: αφενός τονίζουν πως είναι σπάνιο το φαινόμενο να υπάρχει τόσο υψηλή πίεση στον εγκέφαλο, αφετέρου, όμως, επισημαίνουν πως το νεαρό της ηλικίας του Τόμας και το ότι είναι αθλητής μπορεί να τον βοηθήσουν.

Η πίεση στο κρανίο του νεαρού ηθοποιού έχει μειωθεί, ενώ δεν έχει πυρετό και δεν παρουσιάζει λοιμώξεις, σημάδια που κάνουν οικογένεια και γιατρούς να αναθαρρούν αλλά να μην εφησυχάζουν. Μάλιστα, μετά και το πόρισμα των Άγγλων, η φαρμακευτική αγωγή άλλαξε εκ νέου, με την ελπίδα ο εγκέφαλος του Τόμας να αντιδράσει...

Η διερεύνηση του ατυχήματος βρίσκεται ακόμα σε ανακριτικό στάδιο, ενώ η οικογένεια Πρωτόπαπα έχει ορίσει δικηγόρο αλλά προέχει η υγεία του Τόμας!

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων