ΕΛΛΑΔΑ

Τρίκαλα: Βρέθηκε το κλεμμένο φορτηγάκι με τα καρπούζια

Τρίκαλα: Βρέθηκε το κλεμμένο φορτηγάκι με τα καρπούζια

Πυκνό μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει την ασυνήθιστη ληστεία που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στην ευρύτερη περιοχή της Πύλης Τρικάλων, από τέσσερις κουκουλοφόρους οπλισμένους με Καλάσνικοφ.

Το φορτηγάκι με τα καρπούζια που είχαν αρπάξει, βρέθηκε χθες σε μια χαράδρα με ακέραιο το εμπόρευμα!

Περαστικοί είδαν το φορτηγάκι κοντά στη διασταύρωση της εθνικής οδού Τρικάλων – Άρτας στην περιοχή Στουρναρέικα και ειδοποίησαν την Αστυνομία. Στο σημείο έφτασε κλιμάκιο της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων που πήρε αποτυπώματα σε μια προσπάθεια αναγνώρισης των δραστών, το κίνητρο των οποίων παραμένει ακόμη σκοτεινό.

Οι τέσσερις κουκουλοφόροι είχαν ακινητοποιήσει το φορτηγάκι σε ένα στενό σημείο του οδοστρώματος στην περιοχή «Καμάρα» της Πύλης Τρικάλων, κλείνοντας το δρόμο στον 23χρονο τσιγγάνο παραγωγό. Με τα όπλα στα χέρια τον υποχρέωσαν να κατεβεί και ένας από αυτούς μπήκε στο φορτηγάκι και ακολούθησε τους υπόλοιπους που επέβαιναν σε ένα μαύρο Ι.Χ. αυτοκίνητο μάρκας BMW χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας. Το συγκεκριμένο Ι.Χ. δεν έχει βρεθεί ακόμη και οι έρευνες συνεχίζονται.