ΕΛΛΑΔΑ

Οκτώ οικογένειες ελπίζουν η «Μαρία» να είναι δικό τους παιδί

Οκτώ οικογένειες ελπίζουν η «Μαρία» να είναι δικό τους παιδί

Στα ίχνη διεθνούς κυκλώματος αγοραπωλησίας παιδιών πιστεύουν ότι βρίσκονται οι αστυνομικές Αρχές, στην υπόθεση - θρίλερ με το τετράχρονο κοριτσάκι, που ανακάλυψαν τυχαία μετά από επιχείρηση σε καταυλισμό Ρομά στα Φάρσαλα.

Όπως μετέδωσε το MEGA, οι αστυνομικοί ξανανοίγουν τους φακέλους οκτώ εξαφανισμένων παιδιών απ' όλο τον κόσμο, που μοιάζουν με την μικρή Μαρία.

Τα ονόματα αυτών είναι Ντομίνικα Γκατζάρ, Γκαμπριέλα Φράνκο, Εμιλυ Γκουαμά και Γκαμπριέλα Ντάμ από τις Ηνωμένες Πολιτείες, Λίζα Ιργουινκ από Καναδά, Νικόλα Σιέσκα και Σουζάνα Σιμπνιέσκα από την Πολωνία, αλλά ακόμη και η Φιόνα, από την Γαλλία, η οποία εξαφανίστηκε πριν από 5 χρόνια. Το κοριτσάκι αυτό φέρεται να έχει δολοφονηθεί από τους γονείς του, ωστόσο η σορός της δεν βρέθηκε ποτέ.

Στην προσπάθεια τους, μάλιστα, να βρουν τους πραγματικούς γονείς του κοριτσιού, οι αστυνομικοί θα δώσουν αύριο στη δημοσιότητα φωτογραφίες και τα στοιχεία του ζευγαριού των αθιγγανων, οι οποίοι ισχυρίζονταν ότι ήταν οι γονείς του παιδιού για να παίρνουν επίδομα.

Διαβάστε επίσης:

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η μικρή Μαρία σε γλέντι στον καταυλισμό

Γιγάντια επιχείρηση ΕΛ.ΑΣ. και Interpol σε Ελλάδα και εξωτερικό

Independent:Ελπίδες για την εύρεση του Μπεν γεννά η υπόθεση της Μαρίας

Ρoή Ειδήσεων