ΕΛΛΑΔΑ

Επιδειξίας απολύθηκε γιατί παρενοχλούσε τις συναδέλφους του

Επιδειξίας απολύθηκε γιατί παρενοχλούσε τις συναδέλφους του

«Έβγαζε» το οκτάωρο δίπλα στις τουαλέτες για να μπορεί να επιδεικνύει τα σωματικά του προσόντα στις συναδέλφους του, προκαλώντας τους τρόμο και απέχθεια. Όπως αναφέρει η εφημερίδα NEWSBOMB, αυτή ήταν η συνηθισμένη ημέρα στη δουλειά για τις γυναίκες του εργοταξίου της «Ολυμπίας Οδού».

Ο νεαρός άνδρας από τηπεριοχή του πρώην Καποδιστριακού Δήμου Άργους Ορεστικού που είχε πιάσει δουλειά σε εργοτάξιο της «Ολυμπίας Οδού» - του οδικού δικτύου που θα ενώνει την Αττική με την Πελοπόννησο -εκδιώχθηκε κακήν κακώς. Και αυτό γιατί ο νεαρός ήταν επιδειξίας. Έδειχνε συνεχώς στις γυναίκες υπαλλήλους τα γεννητικά του όργανα.

Ο άνδρας, ο οποίος είχε προσληφθεί πρόσφατα ως υπάλληλος στην εταιρεία, σύμφωνα με το δημοσίευμα θεώρησε πως ανάμεσα στα καθήκοντά του ήταν να δείχνει και τα γεννητικά του όργανα στις υπαλλήλους, γι' αυτό και φρόντιζε να βρίσκεται ανά πάσα στιγμή κοντά στις τουαλέτες.

Το γεγονός καταγγέλθηκε στους υπευθύνους του εργοταξίου οι οποίοι αμέσως έστειλαν το χαρτί της απόλυσης στον επιδειξία, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε, είχε και πλούσιο βιογραφικό. Στο ενεργητικό του είχε ουκ ολίγες καταγγελίες για ανάλογη δράση τόσο στον τόπο καταγωγής του όσο και στην ευρύτερη περιοχή. Μάλιστα δεν ήταν η πρώτη φορά που έχανε τη δουλειά του, γιατί δεν μπορούσε να αντισταθεί στη αρρωστημένη μανία του να επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα.

NEWS

Διαβάστε επίσης:

ΝΤΡΟΠΗ: Οι «Γκρίζοι Λύκοι» κάνουν Τζαμί την Αγία Σοφία

Μπουλντόζες ρίχνουν Μύκονο, Σαντορίνη και Ρόδο!