ΕΛΛΑΔΑ

Τα έψαλλαν στον Α/ΓΕΣ και μοίρασε άδειες

Τα έψαλλαν στον Α/ΓΕΣ και μοίρασε άδειες

Χορωδίες Σχολών και Κέντρων εκπαίδευσης του Στρατού Ξηράς καθώς επίσης και η Μικτή Χορωδία των Ενόπλων Δυνάμεων, έψαλλαν χθες τα παραδοσιακά κάλαντα στην Ηγεσία αλλά και σε όλο το προσωπικό του Γενικού Επιτελείου Στρατού.

Ο Αρχηγός ΓΕΣ συγκινημένος από την εκδήλωση είπε:

«Εσείς έχετε κρατήσει ψηλά τον Στρατό και σας ευχαριστούμε από καρδιάς. Από το Ορμένιο μέχρι το Καστελόριζο, σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελληνικής Επικράτειας, αποδεικνύετε ο,τι ο Στρατός μας είναι και αξιόπιστος και παραγωγικός και αποδοτικός και αποτελεσματικός.» «Σας εύχομαι καλές γιορτές, να μεταφέρετε τις ευχές μου σε όλο το προσωπικό και ιδιαίτερα υγεία, κάτι που οι νεώτεροι θεωρούν δεδομένο αλλά είναι ο ακρογωνιαίος λίθος για οποιοδήποτε ελπιδοφόρο μέλλον», είπε τελειώνοντας.

Αυτή η χρονιά είχε κάτι διαφορετικό από τις άλλες: αντί όλες οι μπάντες των Κέντρων Εκπαιδεύσεως και των Μονάδων που έρχονταν για να πουν τα κάλαντα στον Αρχηγό του ΓΕΣ προτιμήθηκε από τον Α/ΓΕΣ να τα πουν σε όλο το προσωπικό του ΓΕΣ, σε μια σεμνή τελετή όπου μέσα σε πολύ ζεστή ατμόσφαιρα ακούστηκαν τα κάλαντα από τις χορωδίες της 2ης ΜΑΛ, του ΚΕΕΔ, του ΚΕΤΘ, της ΣΠΒ, της ΣΜΧ και της ΑΣΔΕΝ. Στην έξοδο χαιρέτησε έναν έναν τους όλους τους παρευρισκομένους, δίνοντάς τους από κοντά και προσωπικά τις ευχές του!

Στο τέλος ο Α/ΓΕΣ τους επιφύλασσε και «το κεράκι στην τούρτα»: 5 Ημέρες Τιμητική Άδεια για όλους τους συμμετέχοντες στις μπάντες, που κατόρθωσαν να δώσουν έναν ιδιαίτερο εορταστικό τόνο στην ημέρα.

Aυτό άλλωστε ήταν και το καλύτερο δώρο για τους στρατιώτες...