ΕΛΛΑΔΑ

Τα σκληρά λόγια δικαστή σε μετανάστρια στην Πάτρα

Τα σκληρά λόγια δικαστή σε μετανάστρια στην Πάτρα

Ανάρμοστη και έξω από τα ειωθότα χαρακτήρισαν την συμπεριφορά γυναίκας δικαστή που υπηρετεί στην Πάτρα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου σε σημερινή τους συνεδρίαση.

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του thebest.gr το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου προτίθεται να προχωρήσει σε δημόσια αντίδραση για την συμπεριφορά της δικαστή η οποία, σε πρόσφατη δίκη, από έδρας εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση σε αλλοδαπή κατηγορούμενη, με χαρακτηρισμούς που αγγίζουν τα όρια του ρατσισμού και της ξενοφοβίας.

Δικηγόροι οι οποίοι εκείνη την ώρα βρίσκονταν στην αίθουσα όπου εκδικαζόταν η δίκη κατήγγειλαν το γεγονός στον Δικηγορικό Σύλλογο ζητώντας να υπάρξει άμεση αντίδραση.

Κατά τις καταγγελίες, η δικαστής καταφέρθηκε απαξιωτικά εναντίον όλων των μεταναστών λέγοντας ότι ο μόνος σκοπός για τον οποίο βρίσκονται στην Ελλάδα είναι να... κλέβουν. "Να πάτε στις πατρίδες σας, είστε εδω μόνο για να κλέβετε...", είπε από έδρας η δικαστής στην νεαρή αλλοδαπή που βρισκόταν στο εδώλιο και η οποία δικαζόταν γιατί αφαίρεσε δυο γυναικείες μπλούζες απο πολυκατάστημα.

Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστή η οριστική απόφαση του Δικηγορικού Συλλόγου, ωστόσο το θέμα αυτό έχει ήδη προκαλέσει επικριτικά σχόλια απο δεκάδες δικηγόρους της Πάτρας.

Πηγή: thebest.gr