ΕΛΛΑΔΑ

Μητέρα Μυρτούς: Το παιδί μου δεν θα ξαναγίνει ποτέ όπως ήταν

Μητέρα Μυρτούς: Το παιδί μου δεν θα ξαναγίνει ποτέ όπως ήταν

Εμφανώς καταβεβλημένη από την τραγωδία που ζει η οικογένειά της εμφανίστηκε η μητέρα της 16χρονης Μυρτούς, που έφτασε το Σάββατο στην Αθήνα, μετά από επτά μήνες παραμονής και νοσηλείας στις ΗΠΑ.

Η Μυρτώ, που έπεσε θύμα βάναυσης επίθεσης από Πακιστανό στην Πάρο, πρόπερσι το καλοκαίρι, έφτασε συνοδεία της μητέρας της στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και από εκεί θα μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα, με την ελπίδα να βελτιωθεί η κατάσταση της υγείας της.

«Η Μυρτώ δεν είναι πολύ καλά. Περιμέναμε πολλά αλλά δεν έγιναν», δήλωσε η μητέρα της 16χρονης, η Μαρία Κοτρώτσου. Σημείωσε ότι το παιδί της δεν θα ξαναγίνει ποτέ όπως ήταν, τονίζοντας, ωστόσο, όπως είπε δεν χάνει τις ελπίδες της. Και πρόσθεσε πως την Τρίτη θα παραβρεθεί στη Σύρο, στη δίκη του δράστη.

Η διακομιδή της άτυχης κοπέλας θα γίνει με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο θα συνοδεύει επιστημονικό κλιμάκιο του Κέντρου Αποκατάστασης, που μετέβη για τον σκοπό αυτό στην Αθήνα.

Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο η επιστημονική υπεύθυνη του Κέντρου, φυσίατρος Κατερίνα Σαραμούρτση, το Κέντρο είναι έτοιμο να υποδεχτεί τη μικρή Μυρτώ, καθώς εδώ και έναν μήνα υπάρχει επικοινωνία με το Κέντρο όπου νοσηλευόταν στη Βοστόνη.

Διαβάστε επίσης:

Σε κέντρο αποκατάστασης της Λάρισας η Μυρτώ

Σπάει τη σιωπή του ο πατέρας της Μυρτούς

Μητέρα Μυρτούς: Κάποιοι βγάζουν λεφτά στο όνομα του παιδιού μου