ΕΛΛΑΔΑ

Ραδιο-έρανος της Μητροπόλεως Σισανίου και Σιατίστης μάζεψε 4.310 ευρώ!

Ραδιο-έρανος της Μητροπόλεως Σισανίου και Σιατίστης μάζεψε 4.310 ευρώ!

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο ραδιοφωνικός έρανος, που διενεργήθηκε από το ραδιοφωνικό σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Σισανίου και Σιατίστης «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ» με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. κ. Παύλου, για τη συγκέντρωση χρημάτων, με σκοπό να βοηθηθεί κάποια γυναίκα, η οποία υπεβλήθη εκτάκτως σε σοβαρή εγχείριση.

Στην επιτυχία του εράνου συνέβαλαν και οι τοπικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί «ΡΑΔΙΟ ΣΙΑΤΙΣΤΑ» και «SIERA FM».

Την παρουσίαση έκαναν οι κ. Πεσνικάς Θεόδωρος και κ. Τσακνάκη – Βάσιου Σπυριδούλα. Πήραν το λόγο ο Σεβασμιώτατος κ. Παύλος, ο πρωτοπρεσβύτερος Βασίλειος Βασιλείου, ο κ. Σαμαράς Βασίλειος.

Το ποσό που συγκεντρώθηκε ανήλθε στα 4.310 €, εκτός από εκείνα που κατατέθηκαν στον λογαριασμό των Φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Σισανίου και Σιατίστης, που ακόμη δεν γνωρίζουμε.

Η ανταπόκριση των συμπολιτών ήταν αυθόρμητη και συγκινητική. Ο έρανος συνεχίζεται, ώσπου να μπορέσουν να πλησιάσουν και να καλύψουν, αν είναι δυνατόν, το ποσό που χρειάζεται η οικογένεια για να ξεπεράσει τη δύσκολη αυτή περιπέτεια.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Παύλος και όλοι όσοι συνέβαλαν σ' αυτή την προσπάθεια, ευχαριστούν πολύ όλους εκείνους που με αγάπη χριστιανική πρόσφεραν από το υστέρημά τους ή και από το περίσσευμα.

Επειδή ήρθαν τηλεφωνικές κλήσεις και από το εξωτερικό, σημειώνουμε στη συνέχεια
τον αριθμό ΙΒΑΝ της Εθνικής Τράπεζας: IBAN GR5701104720000047229603890
καθώς και τον αριθμό λογαριασμού της τράπεζας: 472 / 296038 – 90.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ: Το…ξενύχτησαν φίλαθλοι με «ντόπες» σε παίκτες στο ξενοδοχείο!