ΕΛΛΑΔΑ

Πανελλαδικές εξετάσεις 2014: Ευχές από Αρβανιτόπουλο - Κεδίκογλου

Πανελλαδικές εξετάσεις 2014: Ευχές από Αρβανιτόπουλο - Κεδίκογλου

Καλή επιτυχία στους μαθητές και καλή δύναμη στους εκπαιδευτικούς ευχήθηκε ο υφυπουργός Παιδείας Συμεών Κεδίκογλου με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

«Βρίσκεστε μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση και ευκαιρία στη ζωή σας, από τις πολλές που εύχομαι να συναντήσετε στο δρόμο σας. Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις είναι επίσης και μια δοκιμασία για τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, χάρη στις προσπάθειες των οποίων διανύσαμε φέτος μια καλή σχολική χρονιά που φτάνει στο τέλος της», ανέφερε ο υφυπουργός.

«Νιώθω την ανάγκη να τους ευχαριστήσω και να ευχηθώ καλή δύναμη στην επιτυχή διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων και καλά αποτελέσματα στους μαθητές», κατέληξε.

Ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, με αφορμή των έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων, ευχήθηκε με τη σειρά του καλή επιτυχία στους υποψηφίους με την ακόλουθη δήλωση:

«Εύχομαι καλή επιτυχία στις μαθήτριες και στους μαθητές που από αύριο συμμετέχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Η έναρξη των εξετάσεων αυτών σηματοδοτεί την αφετηρία κατάκτησης νέων στόχων και οι κόποι των μαθητών και οι θυσίες των οικογενειών τους θα ανταμειφθούν.

Καλή δύναμη και στους εκπαιδευτικούς που καθ' όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για μια ποιοτικότερη και αποδοτικότερη εκπαίδευση, αλλά και σε όλους εκείνους που συμβάλλουν, με οποιονδήποτε τρόπο, στην επιτυχή διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων».

Διαβάστε επίσης: Πανελλαδικές εξετάσεις 2014: Δείτε το θέμα της Έκθεσης

Πανελλήνιες 2014: «Έπεσε» το site του υπουργείου Παιδείας

Πανελλήνιες 2014: Το θέμα της Έκθεσης - Νεοελληνική Γλώσσα

Πανελλήνιες 2014: Τα 12 περιζήτητα τμήματα ΑΕΙ-ΤΕΙ όπου αυξάνονται οι θέσεις εισαγωγής