ΕΛΛΑΔΑ

Εισβολή πρώην συμβασιούχων του ΟΑΕΕ στο υπουργείο Εργασίας - Έστησαν και σκηνές (Photos)

Εισβολή πρώην συμβασιούχων του ΟΑΕΕ  στο υπουργείο Εργασίας - Έστησαν και σκηνές (Photos)

Εντείνουν τις πιέσεις τους προς την κυβέρνηση οι πρώην συμβασιούχοι του ΟΑΕΕ, που ζητούν την επαναπρόσληψή τους.

Τον χώρο έξω από το γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης, Δημήτρη Στρατούλη έχουν καταλάβει το πρωί της Παρασκευής (12/06) πρώην εργαζόμενοι του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών, ζητώντας να συναντηθούν μαζί του και να του θέσουν το ζήτημα της επιστροφής στις δουλειές τους.

oaee4 copy

Οι περίπου 70 πρώην εργαζόμενοι κρατούν πανό που γράφει τη λέξη «δικαίωση» και βρίσκονται στον 7ο όροφο του κτηρίου, τονίζοντας όπως αναφέρει ο προέδρός τους κ. Σπυράκης ότι «ζητάμε να εφαρμοστεί η δικαστική απόφαση. Θέλουμε να δούμε τον υπουργό και θα τον περιμένουμε μέχρι να μας δεχθεί».

Ο κ. Στρατούλης δεν βρισκόταν εκείνη την ώρα στο γραφείο του αλλά από το στούντιο της ΕΡΤ όπου φιλοξενούνταν σε τηλεοπτική εκπομπή δεσμεύτηκε ότι «θα ξαναδούμε σήμερα τους εργαζόμενους» ενώ ξεκαθάρισε «σε ότι δεσμευτήκαμε προεκλογικά ισχύει και μετεκλογικά».

Οι συμβασιούχοι έχουν στήσει σκηνές στον 7ο όροφο ενώ συζητούν το ενδεχόμενο να αρχίσουν απεργία πείνας έως ότου πετύχουν τις διεκδικήσεις τους.

oaee7 copy

Αυτή είναι η πέμπτη εβδομάδα των κινητοποιήσεων των απολυμένων συμβασιούχων του ΟΑΕΕ, οι οποίες είχαν αρχίσει με την κατάληψη του κτιρίου της διοίκησης του Οργανισμού.

Δηλώνουν δε αποφασισμένοι να παραμείνουν στο υπουργείο Εργασίας μέχρι να καταφέρουν να συναντήσουν τελικά τον υπουργό και να δοθεί λύση στο πρόβλημά τους.

Σχετικές ειδήσεις