ΕΛΛΑΔΑ

Κλήρωση Τζόκερ: Φρενίτιδα στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ - Οι αριθμοί που εμφανίζονται συχνότερα (πίνακες)

Κλήρωση Τζόκερ: Φρενίτιδα στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ - Οι αριθμοί που εμφανίζονται συχνότερα (πίνακες)

Στον πυρετό του Τζόκερ βρίσκεται ολόκληρη η χώρα για το ποσό των 9 εκατομμυρίων ευρώ που θα μοιράσει το παιχνίδι του ΟΠΑΠ στην αποψινή (3/12) κλήρωση.

Από το πρωί της Πέμπτης (3/12) άνθρωποι όλων των ηλικιών περνούν την πόρτα των πρακτορείων για να καταθέσουν το μαγικό δελτίο που θα τους χαρίσει ολόκληρο ή μέρος του τεράστιου ποσού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όσο περνάει η ώρα και πλησιάζει η κλήρωση τα δελτία που κατατίθενται είναι όλο και περισσότερα. Χαρακτηριστικό του αμόκ που επικρατεί είναι ότι τις τελευταίες ώρες στα μηχανάκια των πρακτορείων του ΟΠΑΠ που υποδέχονται τις στήλες κατατίθενται τις τελευταίες ώρες από τους παίκτες 10.000 στήλες το λεπτό!

Υπενθυμίζεται ότι τα δελτία θα γίνονται δεκτά έως και μισή ώρα πριν την προγραμματισμένη ώρα της κλήρωσης...

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι από τις αρχές του 2015 σε όλες τις κατηγορίες και σε όλους τους νικητές το ποσό που έχει μοιραστεί ξεπερνάει το ποσό των 112 εκατομμυρίων ευρώ.

Σίγουρα δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε τους αριθμούς και το Τζόκερ που θα σας φέρουν τα κέρδη αλλά μπορούμε τουλάχιστον να σας δώσουμε μια στατιστική ανάλυση με τους αριθμούς και Τζόκερ που εμφανίζονται συχνότερα και σπανιότερα από τις 16/11/1997 έως και την 29/11/2015 όπως έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ για να σας βοηθήσουμε.

Η δεξιά στήλη δείχνει πόσες φορές έχει κάνει την εμφάνισή του ένας αριθμός ενώ στον πίνακα που βρίσκεται αριστερά μπορείτε να δείτε ανάλογα με το χρώμα το πόσες φορές έχει εμφανιστεί ο συγκεκριμένος αριθμός.

emfaniseis arithm
emfaniseis joker

Όπως παραπάνω το ίδιο ισχύει και για τους παρακάτω πίνακες με την μόνη διαφορά ότι οι αριθμοί αυτοί καθυστερούν περισσότερο να εμφανιστούν.

kathisteriseis arithm
kathisteriseis joker

Δείτε ΕΔΩ τα συστήματα που αυξάνουν τις πιθανότητες να κερδίσετε στο Τζόκερ.

Σχετικές ειδήσεις