ΕΛΛΑΔΑ

Στους δρόμους της Θεσσαλονίκης οι οδηγοί των ταξί

Στους δρόμους της Θεσσαλονίκης οι οδηγοί των ταξί
Κυκλοφοριακή συμφόρηση έχει προκληθεί στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – νέων Μουδανιών από τη μηχανοκίνητη πορεία που πραγματοποιούν οδηγοί ταξί…

Κυκλοφοριακή συμφόρηση έχει προκληθεί στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – νέων Μουδανιών από τη μηχανοκίνητη πορεία που πραγματοποιούν οδηγοί ταξί.

Αυτό, σε συνάρτηση με τους πολλούς αδειούχους της συμπρωτεύουσας οι οποίοι επέλεξαν τη σημερινή μέρα προκειμένου να ξεκινήσουν τις διακοπές τους με προορισμό τη Χαλκιδική, καθιστά αδύνατη την κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο.

Λίγο μετά το ραντεβού των ιδιοκτητών με τον Ραγκούση, οι ταξιτζήδες της Θεσσαλονίκης κατέκλυσαν τους δρόμους διαμαρτυρόμενοι για το γεγονός πως ακόμα δεν έχει βρεθεί λύση στο θέμα των αδειών των ταξί.

Σύμφωνα με την Τροχαία, στην πορεία συμμετέχουν εκατοντάδες ιδιοκτήτες ταξί με τα οχήματά τους, τα οποία νωρίτερα ήταν παραταγμένα στην περιοχή του "Cosmos", όπου και ελήφθη η απόφαση για την πραγματοποίηση της πορείας.

Η εξέλιξη αυτή έχει αναγκάσει την τροχαία να προσπαθεί να αποσυμφορήσει την κυκλοφορία δίνοντας στους οδηγούς εναλλακτικές διαδρομές για τους προορισμούς τους.