Κάδους πυρόσβεσης για ελικόπτερα δώρισε το Ίδρυμα Λάτση στην Πυροσβεστική

Newsroom Newsroom

Κάδους πυρόσβεσης για ελικόπτερα δώρισε το Ίδρυμα Λάτση στην Πυροσβεστική

Παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της 1ης Ε.Μ.Α.Κ. στην Ελευσίνα, η τελετή παράδοσης-παραλαβής δύο κάδων δασοπυρόσβεσης για ελικόπτερα βαρέως τύπου, χορηγία του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Ιωάννης Σ. Λάτσης», το οποίο εκπροσώπησε ο Γραμματέας Εκτελεστικού Συμβουλίου κος Δημήτριος Αφεντούλης.

toskas2

Ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος κος Βασίλειος Καπέλιος (δεξιά) παραδίδει αναμνηστικό δώρο στον Γραμματέα του Εκτελεστικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Λάτση, κο Δημήτρη Αφεντούλη

Πρόκειται για ειδικούς πλαστικούς κάδους χωρητικότητας 7600 lt. Η δωρεά έγινε προς το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος, ενώ θα διατεθούν στην Αεροπορία Στρατού, για χρήση τους, από ελικόπτερα τύπου Chinook, σύμφωνα με τις επιχειρησιακές ανάγκες του Πυροσβεστικού Σώματος κατά την διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου.

toskas3

Ο Γραμματέας του Εκτελεστικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Λάτση κος Δημήτρης Αφεντούλης με τον Αρχηγό ΓΕΣ κο Αλκιβιάδη Στεφανή

Στον χαιρετισμό τους τόσο ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη όσο και ο Αρχηγός Γ.Ε.Σ. Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής και ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος ΠΣ Βασίλειος Καπέλιος, ευχαρίστησαν το Κοινωφελές Ίδρυμα «Ιωάννης Σ. Λάτσης» για την δωρεά και για την προσφορά του στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο με την υπόσχεση ότι θα την αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

PAN 103 700 1 el GR

Στιγμιότυπο από την παράδοση-παραλαβή των κάδων παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κου Ν. Τόσκα, της ηγεσίας της Πυροσβεστικής και του Ελληνικού Στρατού και των εκπροσώπων του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση

Από πλευράς του, ο κ. Δημήτριος Αφεντούλης στην σύντομη ομιλία του ανέφερε μεταξύ άλλων[...]. Πεποίθησή μας είναι ότι στη μάχη για την προστασία της ζωής και της περιουσίας των συμπολιτών μας, των φυσικών μας πόρων καθώς και για τη διασφάλιση της ποιότητας ζωής των επόμενων γενεών, η συνεργασία μεταξύ Πολιτείας, ιδιωτικής πρωτοβουλίας, κοινωφελών οργανισμών αλλά και των ίδιων των πολιτών, είναι επιτακτική ανάγκη και η συμβολή καθενός, ανάλογα με τις δυνάμεις του, είναι πολύτιμη για την ενδυνάμωση της Πολιτικής Προστασίας της χώρας[...].

Στην εκδήλωση παρέστησαν, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Καπάκης, ο Αντιπτέραρχος ε.α. Ιωάννης Βυζάντιος, Ειδικός Σύμβουλος για εναέρια μέσα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ο Υπαρχηγός Διοικητικής Υποστήριξης Π.Σ. Αντιστράτηγος ΠΣ Σωτήριος Τερζούδης, ο Υπαρχηγός Επιχειρήσεων Π.Σ. Αντιστράτηγος ΠΣ Ιωάννης Βασιλειάδης, ο Συντονιστής Υποστήριξης Α.Π.Σ. Υποστράτηγος ΠΣ Ιωάννης Ράμφος, ο Διοικητής Περιφερειακών Πυροσβεστικών Διοικήσεων Αττικής Υποστράτηγος ΠΣ Κωνσταντίνος Γιόβας, ο Διοικητής και Υποδιοικητής της 1ης Ε.Μ.Α.Κ., ο Διοικητής της Δ.Α.Ε.Ε., εκπρόσωπος του Αρχηγού Γ.Ε.Α καθώς και εκπρόσωποι της Διοίκησης Αεροπορίας Στρατού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved