ΕΛΛΑΔΑ

Ο Πειραιάς στηρίζει τον 2o Φιλανθρωπικό Μαραθώνιο Χορού

Ο Πειραιάς στηρίζει τον 2o Φιλανθρωπικό Μαραθώνιο Χορού
Το δεύτερο φιλανθρωπικό μαραθώνιο χορού, διοργανώνει στις 8 & 9 Οκτωβρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας...

Το δεύτερο φιλανθρωπικό μαραθώνιο χορού, διοργανώνει στις 8 & 9 Οκτωβρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία “DANCE FOR A CAUSE”, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση ιδρυμάτων, που χρειάζονται βοήθεια.

Περισσότεροι από 30 δάσκαλοι από τα μεγαλύτερα γυμναστήρια και studio γυμναστικής, σχολές αεροβικής καθώς και όλες τις ακαδημίες γυμναστικής, υπόσχονται ένα σαββατοκύριακο γεμάτο χορό και άσκηση, όπως Yoga, Acroyoga, Pilates, Hip Hop, Fight Bo, Capoeira, Zumba®, Salsa, LesMills BodyBalance και πολλά ακόμα είδη.

Οι διοργανωτές δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στα παιδιά, όπου σε ξεχωριστό χώρο θα διασκεδάσουν παρέα με ηθοποιούς, έμπειρους εκπαιδευτικούς και γυμναστές, κλόουν, ζογκλέρ, ξυλοπόδαρους και ταχυδακτυλουργούς. Τα παιδιά θα έχουν επίσης την ευκαιρία να απασχοληθούν δημιουργικά αλλά και να πειραματιστούν σε Laughter Yoga, , Zumba, Hip Hop, που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για εκείνα.

Η ΚΟ.Δ.Ε.Π. (ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ) και ο Δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος, στηρίζουν την πρωτοβουλία του “DANCE FOR A CAUSE” καθώς τα έσοδα της εκδήλωσης θα ενισχύσουν τις Μ.Κ.Ο. “Μείνε Δυνατός” και ”Η Πίστη” που βοηθούν ανθρώπους με καρκίνο, καθώς και το άμεσο περιβάλλον τους.

Το κόστος Εισιτηρίου είναι 10,00 € την ημέρα για τους ενήλικες και 5,00 € για παιδιά έως 15 ετών, ενώ η είσοδος θα είναι ΔΩΡΕΑΝ για τον συνοδό-κηδεμόνα, καθώς δεν προβλέπεται φύλαξη παιδιών .