ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Ζούσε χρόνια χωρίς ρεύμα και νερό - Το ρεύμα ήρθε, αλλά ο 66χρονος πέθανε...

Κρήτη: Ζούσε χρόνια χωρίς ρεύμα και νερό - Το ρεύμα ήρθε, αλλά ο 66χρονος πέθανε...

Η δραματική ιστορία ενός66χρονου καρκινοπαθή από τη Γαλιά Μεσσαράς, ο οποίος ανέβαινε το δικό του Γολγοθά και πρόλαβε να ζήσει μόνο μερικές μέρες με φως. Η υπόθεσή του είχε συγκλονίσει τους Κρητικούς καθώς για χρόνια ζούσε χωρίς ρεύμα και νερό.

Μετά το ρεπορτάζ της KΡΗΤΗ TV, η ηλεκτροδότηση στο σπίτι του 66χρονου, ο οποίος ήταν και κατάκοιτος το τελευταίο διάστημα, είχε αποκατασταθεί. Η υπόθεση είχε συγκλονίσει τους Κρητικούς

Στο σπίτι όπου ζούσε ο 66χρονος δεν είχε ρεύμα , είχε κοπεί από το 2010 λόγω ενός λογαριασμού που χρωστούσε της τάξεως των 1200 ευρώ.

Ωστόσο, η προβολή της υπόθεσης από την ΚΡΗΤΗ TV, ταρακούνησε τους ιθύνοντες, οι οποίοι κινητοποιήθηκαν και οι διαδικασίες επισπεύστηκαν και η ηλεκτροδότηση αποκαταστάθηκε άμεσα στην οικία του 66χρονου.

Όπως γράφει το neakriti.gr η μοίρα του έπαιξε το πιο δραματικό παιχνίδι… ο 66χρονος πριν από λίγους μήνες υπερήφανος περπατούσε στους δρόμους του χωριού και έχοντας στη ζωή τους δουλέψει σκληρά στο εξωτερικό κατάφερνε πάντα να ζει με τα απαραίτητα. Παρόλο που δεν είχε ρεύμα στο σπίτι του, δεν είχε απευθυνθεί κάπου για την αποκατάσταση και ζούσε στο απόλυτο σκοτάδι κάτω από άθλιες συνθήκες, χωρίς φως, κουζίνα, ψυγείο, τηλεόραση και μάλιστα χωρίς νερό.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες στο neakriti.gr