ΕΛΛΑΔΑ

Στα χέρια της Αστυνομίας φορτηγό με ναρκωτικά

Στα χέρια της Αστυνομίας φορτηγό με ναρκωτικά

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας της Κορίνθου, συνέλαβαν σήμερα το μεσημέρι στην Κόρινθο, ένα 48άχρονο άντρα ιδιοκτήτη φορτηγού, στο οποίο βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, στην νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Πατρών, το φορτηγό είχε ακινητοποιηθεί, λόγω μηχανικής βλάβης, το οποίο βρήκαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων, που είχαν φτάσει στο σημείο άμεσα. Οι επιβαίνοντες είχαν εγκαταλείψει το όχημα, το οποίο ανήκει στον 48άχρονο συλληφθέντα και μέσα στον αποθηκευτικό χώρο του ψυγείου του αυτοκινήτου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν είκοσι τρεις μεγάλοι σάκοι, που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 695 κιλών.

Μετά από έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ο ιδιοκτήτης του φορτηγού εντοπίστηκε και συνελήφθη. Ο 48άχρονος θα οδηγηθεί στο κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου, καθώς δεν είχε δηλώσει κλοπή για το όχημα.

Ωστόσο, το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, διενεργεί προανάκριση και έρευνες προκειμένου να συλληφθούν και οι υπόλοιποι δράστες.