ΕΛΛΑΔΑ

Αγρίνιο: Στα ίχνη του δράστη η ΕΛ.ΑΣ. για τον τραυματισμό 19χρονης από φωτοβολίδα

Αγρίνιο: Στα ίχνη του δράστη η ΕΛ.ΑΣ. για τον τραυματισμό 19χρονης από φωτοβολίδα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες από την τοπική αστυνομία, για την ταυτοποίηση των στοιχείων του δράστη του σοβαρού τραυματισμού της 19χρονης Μαρίας στην πλατεία Δημοκρατίας, την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια της πορείας για τα πέντε χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Αγρίνιο.

Ο τραυματισμός στο πρόσωπο της Μαρίας, σημειώθηκε όταν ναυτική φωτοβολίδα ευθείας βολής εκτοξεύθηκε από κουκουλοφόρο, με στόχο προφανώς αστυνομικό. Οι Αρχές Ασφαλείας του Αγρινίου, φαίνεται να βρίσκονται στα ίχνη του δράστη, αξιοποιώντας πληροφορίες και υλικό από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων και πολυκατοικιών της κεντρικής πλατείας.

Μπορεί η τοπική αστυνομία να τηρεί για την ώρα σιγή ιχθύος, ωστόσο σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, δείχνει να έχει καταλήξει στο πρόσωπο που φέρεται να τραυμάτισε σοβαρά την 19χρονη.

Την ίδια στιγμή, η νεαρή βρίσκεται σε φάση πλήρους ανάρρωσης στο σπίτι της, μετά τις χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε στα Ιωάννινα, έχοντας καθημερινά στο πλευρό της τα αγαπημένα της πρόσωπα και δεκάδες φίλους της που της συμπαραστέκονται με κάθε τρόπο. Εν τω μεταξύ, δεν αποκλείεται η οικογένεια -αν δεν το έχει ήδη πράξει- να στραφεί κατά του Ελληνικού Δημοσίου και κατά παντός υπευθύνου.

Πηγή: sinidisi.gr