ΕΛΛΑΔΑ

Απειλεί να αυτοκτονήσει η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή

Απειλεί να αυτοκτονήσει η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή

Η οικογένεια της νεαρής κοπέλας από την πρώτη στιγμή υποστηρίζει ότι δεν πρόκειται για αυτοκτονία αλλά για εγκληματική ενέργεια

Στον τελευταίο όροφο του κτηρίου της εισαγγελίας στα Γιαννιτσά απειλώντας να αυτοκτονήσει βρίσκεται η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή που έπεσε στο κενό από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου τον Νοέμβριο του 2016.

Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, καθώς επίσης και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ ειδικός διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ προσπαθεί να την πείσει να μην κάνει πράξη την απειλή της.

Η γυναίκα φέρεται αγανακτισμένη διότι, παρά την προκαταρκτική εξέταση, που βρίσκεται εδώ και ένα χρόνο σε εξέλιξη από τις διωκτικές Αρχές για τις συνθήκες αυτοκτονίας της κόρης της, η έρευνα -όπως καταγγέλλει- δεν έχει οδηγήσει σε απτά αποτελέσματα, με την ίδια να ισχυρίζεται ότι η 22χρονη οδηγήθηκε στο απονενοημένο διάβημα, εκβιαζόμενη από άγνωστους ότι θα δημοσιοποιήσουν υλικό ερωτικού περιεχομένου, το οποίο κατείχαν και στο οποίο φέρεται να απεικονίζεται η νεαρή κοπέλα.

Η Λίνα Κοεμτζή αυτοκτόνησε το Νοέμβριο του 2016, πέφτοντας από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, όπου διέμενε.

Έναν χρόνο μετά, η μητέρα της αποκάλυψε τον εφιάλτη που οδήγησε το παιδί της στον θάνατο: «Γυμνές φωτογραφίες στα social media, ροζ βίντεο και εκβιασμοί».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Θα «πνιγεί» η Ελλάδα τις επόμενες ώρες - Αεροχείμαρροι πάνω από τη χώρα (vid)

Αυτοί σκότωσαν την Ειρήνη Λαγούδη – Αποκάλυψη - «βόμβα» Ταουξή στο Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις