ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός - Γιώργος Τσατραφύλλιας στο Newsbomb.gr: «Βουτιά» του υδραργύρου κατά 10-12 βαθμούς

Καιρός -  Γιώργος Τσατραφύλλιας στο Newsbomb.gr: «Βουτιά» του υδραργύρου κατά 10-12 βαθμούς
Κακοκαιρία με τα όλα της εν όψη...

Η μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ) ονόμασε «Χιόνη» τη νέα κακοκαιρία που θα πλήξει τη χώρα και αναμένεται να φέρει χιονοπτώσεις και κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας.

Ο Φυσικός - Μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας μίλησε στο Newsbomb.gr για την κακοκαιρία που θα πλήξει τη χώρα μας τα επόμενα 24ωρα

Η κακοκαιρία θα πλήξει και την Αττική με χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά από το πρωί της Τετάρτης έως και το μεσημέρι της Πέμπτης.

Αναλυτικά, θα έχει θυελλώδεις βοριάδες που θα φτάνουν ακόμα και τα 10 μποφόρ στα ανατολικά πελάγη (Πέμπτη-Παρασκευή) και πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά ημιορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας Τετάρτη μέχρι Πέμπτη μεσημέρι ( το βράδυ της Τετάρτης και στα βόρεια προάστια της ΑΤΤΙΚΗΣ).

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Θα χιονίσει σε Θεσσαλονίκη -Γιάννενα-Λάρισσα-Τρίκαλα,Τρίπολη.

Στις συγκεκριμένες περιοχές θα έχει «τσουκτερό» κρύο με βουτιά του υδραργύρου κατά 10-12 βαθμούς Τετάρτη-Παρασκευή (σταδιακά από την Τρίτη) ενώ καταιγίδες θα ρίξει στις θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές.

Αναμφισβήτητα η πιο κρύα ημέρα θα είναι η Παρασκευή με τους Βοριάδες να σαρώνουν κυριολεκτικά με μανία την επικράτεια και να κάνουν την αίσθηση του ψύχους ακόμα πιο έντονη.Οι μέγιστες ριπές τους δεν αποκλείεται στο Αιγαίο να φτάσουν τα 110 km/h.Ενδεικτικά στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη η μέγιστη θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 8 βαθμούς.

Ωστόσο μην περιμένετε να θαφτείτε στο χιόνι...

Διαβάστε επίσης: Σοκ σε σχολείο του Ζωγράφου: Γονείς καταγγέλουν σεξουαλική κακοποίηση 12χρονου από συνομήλικους

Σχετικές ειδήσεις