Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Άγρια καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη – Έτρεχε με 200 χλμ στο αντίθετο ρεύμα! (vid)

Newsbomb

Κινηματογραφική καταδίωξη IX σημειώθηκε τα ξημερώματα έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Στο όχημα, σύμφωνα με thestival.gr, επέβαιναν συνολικά οκτώ άτομα και η καταδίωξη του ξεκίνησε από το Κιλκίς. Ο οδηγός του οχήματος που μετέφερε παράτυπους μετανάστες αρχικά αρνήθηκε να ακινητοποιήσει το ΙΧ σε σήμα που του έκανε περιπολικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς. Εν συνεχεία ανάπτυξε μεγάλη ταχύτητα και κινήθηκε μέσω της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Ευζώνων προς το χωριό Αγ.Αθανάσιος.

Σύμφωνα με το thestival, ακολουθώντας τις εντολές του Κέντρου Επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης κινήθηκαν προς το σημείο περιπολικά της Άμεσης Δράσης, των Τμημάτων Τάξης της περιοχής, της Ασφάλειας, της ΟΠΚΕ και της Τροχαίας.
Ο μεγάλος αριθμός περιπολικών στένεψε τα περιθώρια αντίδρασης του οδηγού του καταδιωκόμενου οχήματος. Η ταχύτητά του άγγιξε τα 200 χλμ/ώρα.

Από το χωριό Άγιος Αθανάσιος κινήθηκε στο αντίθετο ρεύμα της παλιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Βεροίας με μέτωπο προς Θεσσαλονίκη. Όπως σχολιάζει η ίδια πηγή από καθαρή τύχη δεν σημειώθηκε τροχαίο, το οποίο μάλιστα θα μπορούσε να στοιχίσει τη ζωή στους επιβαίνοντες.

Μπήκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στην Νέα Μεσήμβρια και προσπάθησε να διαφύγει μέσω αγροτικών δρόμων. Τα περιπολικά απέκοψαν κάθε πιθανή οδό διαφυγής και το όχημα ακινητοποιήθηκε. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έξι επιβαίνοντες οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση στην Καλλιθέα: Νέο χειρουργείο για την 34χρονη-«Δεν έχει προκύψει κάτι από τις καταθέσεις»