Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή που 82χρονη παρασύρεται από τα ορμητικά νερά στη Μάνδρα (vid)

Newsbomb

Πλημμύρες: Σοκάρουν οι εικόνες του βίντεο που τράβηξε από το διώροφο σπίτι του στη Μάνδρα, την ημέρα που η περιοχή «πνίγηκε» από τις λάσπες και τα ορμητικά νερά, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 21 άνθρωποι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου», στο βίντεο απεικονίζεται μια 82χρονη γυναίκα να παρασύρεται στα κάγκελα ενός σπιτιού. Όπως ο ίδιος αναφέρει στην ίδια πηγή, το νερό έφτανε εκείνη τη στιγμή τα δύο μέτρα.

Η 82χρονη, που ήταν και το πρώτο θύμα που εντοπίστηκε ώρες μετά από τα κλιμάκια της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής, διακρίνεται να προσπαθεί να πιαστεί από κάπου, προκειμένου να σωθεί.

Η μεγάλη ταχύτητα που τρέχει το νερό δεν της αφήνει περιθώριο. Μόνο δυο χέρια ξεπροβάλλουν, φανερώνοντας την προσπάθειά της να κρατηθεί αλλά δεν ήταν αρκετά, δυστυχώς, για να τη σώσουν. Τα κάγκελα βάζουν εμπόδιο στο διάβα της και της κόβουν το νήμα της ζωής.

Στο ίδιο βίντεο διακρίνεται και ένας σκύλος που παρασύρθηκε από το ρέμα. Μερικές ώρες αργότερα και αυτός, αλλά και πολλά ακόμη ζώα βρέθηκαν νεκρά.

Την ίδια τύχη είχε και το άλογο του ανθρώπου που τράβηξε το βίντεο: Το είδε να χάνεται αλλά δεν μπορούσε να κάνει τίποτα.

«Όφειλα να μείνω στην ταράτσα, να προσέχω τα παιδιά μου», δήλωσε ο ίδιος στην εφημερίδα.

Δείτε πιο πάνω στη video gallery του Newsbomb.gr το σοκαριστικό βίντεο (Πηγή: Ελεύθερος Τύπος)