Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Σέρρες: Εξέλιξη σοκ για τον 37χρονο Βασίλη Μελενικλή - Βρέθηκε θαμμένος στο σπίτι φίλων του (vids)

Newsbomb

Δύο μήνες τον αναζητούσαν οι δικοί του - Στο σπίτι που βρέθηκε το πτώμα μένουν φίλοι του 37χρονου - Τι δήλωσαν στην Αστυνομία - Εν αναμονή των αποτελεσμάτων της νεκροψίας - νεκροτομής η Αστυνομία

Ούτε είκοσι εκατοστά χώμα δεν κάλυπταν καλά καλά τη σορό του άτυχου 37χρονου Βασίλη Μελενικλή, ο οποίος βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης θαμμένος σε αυλή σπιτιού, στην Αλιστράτη Σερρών.

serres thammenos2

Τα ίχνη του 37χρονου είχαν χαθεί στις 3 Απριλίου από την Προσοτσάνη και οι δικοί του είχαν ξεκινήσει έναν αγώνα προκειμένου να τον εντοπίσουν.

Οι έρευνες είχαν τραγική κατάληξη χθες, όταν εντοπίστηκε η σορός του θαμμένη σε αυλή σπιτιού, στο οποίο όπως έγινε γνωστό μένουν δύο αδέλφια με τη μητέρα τους, ένας 37χρονος κι ένας 40χρονος, οι οποίοι είχαν επαφές και σχέσεις με το νεκρό.

Πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1 αναφέρουν ότι την ημέρα που εξαφανίστηκε ο Βασίλης Μελενικλής, επρόκειτο να συναντηθεί με τα δύο αδέλφια.

Η Αστυνομία τους είχε εξ αρχής βάλει στο «ραντάρ» της, με τους δύο να πέφτουν σε αντιφάσεις. Το πρωί της Πέμπτης αστυνομικοί με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά έφτασαν στο σπίτι τους και ξεκίνησαν τις έρευνες, οι οποίες διακόπηκαν λόγω βροχής. Τελικά, η σορός εντοπίστηκε θαμμένη στην αυλή, σε 20 μόλις εκατοστά βάθος.

Οι δύο άνδρες έχουν προσαχθεί και σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 έχουν αποκαλύψει στους αστυνομικούς ότι έκαναν χρήση ναρκωτικών με τον 37χρονο, όταν εκείνος άφησε την τελευταία του πνοή και στη συνέχεια τον έθαψαν. Αμφότεροι έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για θέματα σχετικά με ναρκωτικά.

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr βίντεο με εικόνες από το σπίτι όπου βρέθηκε ο άτυχος 37χρονος

Αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας - νεκροτομής στη σορό του άνδρα προκειμένου να διαπιστωθεί αν φέρει τραύματα και αν επιβεβαιώνονται όσα είπαν τα δύο αδέλφια. Παράλληλα οι αστυνομικοί παίρνουν καταθέσεις και από άλλα άτομα, μεταξύ αυτών φέρεται να είναι και η μητέρα των δύο αδελφών.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η γιαγιά του άτυχου άνδρα του είχε δώσει το ποσό των 2.000 ευρώ για να πληρώσει μία προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση στην οποία επρόκειτο να υποβληθεί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Τα ίχνη του όμως χάθηκαν και δεν έφτασε ποτέ στη Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στο Silver Alert…

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη ασχολήθηκε με την υπόθεση, με τη γνωστή δημοσιογράφο να τονίζει ότι έφτασε στο σπίτι όπου βρέθηκε το πτώμα ύστερα από την μαρτυρία ενός οδηγού ταξί ότι μετέφερε τον άτυχο Βασίλη στην Αλιστράτη.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί από το δελτίο ειδήσεων του Alpha τα όσα είπε η Αγγελική Νικολούλη:

Πηγή βίντεο: ΑΝΤ1

Διαβάστε επίσης:

Πανελλήνιες Πανελλαδικές 2018: Πρεμιέρα με Νεοελληνική Γλώσσα - Έκθεση για τους υποψηφίους στα ΓΕΛ

Survivor 2: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από την ομάδα των διάσημων