ΕΘΝΙΚΑ

Επιστροφή Αβραμόπουλου από Καστελόριζο και Ρόδο

Επιστροφή Αβραμόπουλου από Καστελόριζο και Ρόδο

Η επίσκεψη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου στη Περιοχή Ευθύνης της 95 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (ΑΔΤΕ) ολοκληρώθηκε και ο υπουργός επέστρεψε στην Αθήνα. Ο κ. Αβραμόπουλος επισκέφτηκε το Καστελόριζο και τη Ρόδο, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Χρίστο Μανωλά.

Στο Καστελόριζο ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας παρέστη στην τελετή απονομής Πολεμικής Σημαίας από τον Α/ΓΕΣ στη Διοίκηση Άμυνας Νήσου (ΔΑΝ) Μεγίστης, όπου και παρασημοφόρησε τη Σημαία με το Σταυρό Αξίας και Τιμής Α΄ Τάξεως.

a4

Ο κ. Αβραμόπουλος επισκέφθηκε και την Πυραυλάκατο (ΤΠΚ) «ΣΤΑΡΑΚΗΣ» που περιπολεί στην περιοχή και συνομίλησε με τα μέλη του πληρώματος.

a2

Στη Ρόδο και πιο συγκεκριμένα στο στρατόπεδο «Λοχαγού (ΠΖ) Νικoλάου Μπελούμπαση», ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας παρέστη στην τελετή απονομής από τον Α/ΓΕΣ του Ταξιάρχη Αριστείου Ανδρείας στη Σημαία του 1/38 ΔΤΕ (Διοίκηση Ταγμάτων Εθνοφυλακής) που είχε απονεμηθεί στο 1/38 Σύνταγμα Ευζώνων και παρασημοφόρησε τη Σημαία με το Σταυρό Αξίας και Τιμής Α΄ Τάξεως.

a3

Διαβάστε επίσης

Ο Αβραμόπουλος στην Διοίκηση Ταγμάτων Εθνοφυλακής