Η συνταγή της ημέρας: Ριγκατόνι με κοτόπουλο και πέστο βασιλικού
#tsoulotip: Αν επιλέξετε να βάλετε τα κοινά ζυμαρικά (μακρυά), τότε καλό είναι να κόψετε το κοτόπουλο σε στικς.
00.00/
ΥΛΙΚΑ
600 γρ. Στήθος κοτόπουλου
500 γρ. Ριγκατόνι
200 ml Κρέμα γάλακτος
150 ml Ζωμό κοτόπουλου
60 γρ. Ελαιόλαδο
40 γρ. Βούτυρο
2 κ.σ Πέστο βασιλικού
Παρμεζάνα (για το σερβίρισμα)
Αλάτι
Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
Σχόλια
Trending
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή
16:23
∙
WHAT THE FACT
Πρόταση σταθμός: Αν η αργία πέφτει Σαββατοκύριακο να μετατίθεται μέσα στην εβδομάδα
16:13
∙
WHAT THE FACT