ΚΑΙΡΟΣ

Σάκης Αρναούτογλου: Τοπικές μπόρες την Πέμπτη - Με τι καιρό θα ψηφίσουμε την Κυριακή

Σάκης Αρναούτογλου: Τοπικές μπόρες την Πέμπτη - Με τι καιρό θα ψηφίσουμε την Κυριακή

Καιρός: Πώς θα διαμορφωθεί ο καιρός τις επόμενες ημέρες στη χώρα σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου

Χωρίς σημαντικές μεταβολές ο καιρός αύριο Πέμπτη σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Μετά το μεσημέρι διάσπαρτες μπόρες ή και τοπικές καταιγίδες πρόκειται να εκδηλωθούν στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, ενώ στα δυτικά και νότια ηπειρωτικά και νησιωτικά τμήματα της χώρας θα επικρατήσει ηλιοφάνεια.

Η θερμοκρασία μάλιστα στην ανατολική Στερεά και ανατολική Πελοπόννησο δεν αποκλείεται να φτάσει τους 25 με 26 βαθμούς Κελσίου, ωστόσο από την Κυριακή αναμένεται μικρή πτώση.

Στην Αττική αύριο Πέμπτη αναμένεται ηλιοφάνεια κατά το μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας, ενώ προς το απόγευμα θα εμφανιστούν κάποια σύννεφα στα ορεινά, όπου δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν και κάποιες μπόρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί στα 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 14 με 26 βαθμούς Κελσίου

Στην κεντρική Μακεδονία τοπικές μπόρες θα εκδηλωθούν στα ανατολικά τις πρωινές ώρες που θα επεκταθούν πιο δυτικά μετά το μεσημέρι. Στα πιο ορεινά τμήματα θα εκδηλωθούν τοπικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 14 με 24 βαθμούς Κελσίου.

Την Παρασκευή θα επικρατήσει ηλιοφάνεια, ενώ σε ορεινές-ημιορεινές περιοχές της Θεσσαλίας θα εκδηλωθούν κάποιες ολιγόλεπτες μπόρες.

Το Σάββατο και στα δυτικά-νοτιοδυτικά θα έχουμε κάποια ασθενείς έως και μέτριας έντασης λασποβροχές, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα έχουμε ηλιοφάνεια.

Για την Κυριακή των εκλογών ο έμπειρος προγνώστης καιρού αναφέρει ότι θα επικρατήσουν συννεφιές και σκόνη στην ατμόσφαιρα, ενώ στα δυτικά και βόρεια θα εκδηλωθούν μπόρες και στα κεντρικά και νότια λασποβροχές.