ΚΑΙΡΟΣ

Ο καιρός αύριο: Καταιγίδες και χιονοπτώσεις - Ποιες περιοχές επηρεάζονται

Ο καιρός αύριο: Καταιγίδες και χιονοπτώσεις - Ποιες περιοχές επηρεάζονται

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και από αργά το απόγευμα στα νοτιοανατολικά σποραδικές καταιγίδες - Λϊγα χιόνια θα πέσουν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά.

Συνεχίζονται οι τοπικές βροχές, οι σποραδικές καταιγίδες αλλά και οι χιονοπτώσεις σε ηπειρωτικές περιοχές μεγαλύτερου υψόμετρο αύριο Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου. Οι άνεμοι θα πνέουν πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ στα πελάγη ενώ η θερμοκρασία θα είναι σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα.

Πιο αναλυτικά σύμφωνα με το meteo, τοπικές βροχές αναμένονται στο Ιόνιο, στα δυτικά και νότια ηπειρωτικά, στο Αιγαίο και στην Κρήτη οι οποίες από το μεσημέρι θα επεκταθούν στην υπόλοιπη χώρα. Σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν κυρίως στο Αιγαίο και στην Κρήτη από το μεσημέρι. Χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά ηπειρωτικά και στη Δυτική Μακεδονία από το μεσημέρι.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -1 έως 9 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη 3 έως 12, στη Θεσσαλία από 5 έως 14, στην Ήπειρο από 4 έως 15, στη Δυτική Στερεά από 8 έως 13, στην υπόλοιπη Στερεά από 4 έως 15, στην Πελοπόννησο από 6 έως 16, στα νησιά του Ιονίου από 10 έως 15, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 10 έως 15, στις Κυκλάδες από 11 έως 17, στα Δωδεκάνησα από 14 έως 17 και στην Κρήτη από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ όμως από το μεσημέρι στα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους 4 έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως από το πρωί θα γίνουν βορειοδυτικοί 3 έως 5 μποφόρ και μετά το απόγευμα 4 έως 6 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων, ασθενών βροχών τοπικού χαρακτήρα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως από το μεσημέρι θα γίνουν βόρειοι ίδιας έντασης. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 11 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένονται νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 6 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε LIVE την πορεία του καιρού: