ΚΑΙΡΟΣ

Σάκης Αρναούτογλου: Ανοιξιάτικος καιρός και λιακάδα μέχρι την Παρασκευή

Σάκης Αρναούτογλου: Ανοιξιάτικος καιρός και λιακάδα μέχρι την Παρασκευή

Η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου 

Ανοιξιάτικο θα παραμείνει το σκηνικό του καιρού και τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Για αύριο Πέμπτη αναμένεται ηλιοφάνεια σχεδόν σε όλη τη χώρα, με περιορισμένη ορατότητα νωρίς το πρωί στις ευπαθείς στην ομίχλη περιοχές.

Στη βόρεια Κρήτη ίσως, κάποιες χαμηλές νεφώσεις να δώσουν ασθενείς τοπικές βροχές μεταξύ προμεσημβρινών και μεταμεσημβρινών ωρών.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι στα 4 με 5 και τοπικά μέχρι και 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν στα 2 με 4 μποφόρ, από διάφορες διευθύνσεις.

Η θερμοκρασία το βράδυ της Τετάρτης και νωρίς το πρωί θα φτάσει κοντά στους 0 βαθμούς σε αρκετές ηπειρωτικές περιοχές, ενώ υπό το μηδέν θα πέσει στην ορεινή ημιορεινή ζώνη της χώρας. Μέσα στην ημέρα πάντως η θερμοκρασία θα ανέβει στους 17 με 18 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική την Πέμπτη αναμένεται αίθριος καιρός, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν στα 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στους 8 με 19 βαθμούς Κελσίου.

Στην Κεντρική Μακεδονία επίσης αναμένεται ηλιοφάνεια μέσα στην ημέρα και ξαστεριά τη νύχτα, με ανέμους στα 2 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία στους 5 με 15 βαθμούς Κελσίου.

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του καιρού, Η Παρασκευή θα κυλήσει με αρκετή ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με κάποιες αραιές συννεφιές που πρόσκαιρα θα πυκνώνουν. Το Σαββατοκύριακο θα έχουμε αρκετή συννεφιά στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ενώ στα δυτικά, την Κρήτη και το ανατολικό Αιγαίο ίσως σημειωθούν κάποιες ασθενείς τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε ήπια επίπεδα.